Madonna di Campiglio

1 524 - 2 500 m o h

Velkjent verdenscupby med eventyrlig skikjøring.

Som eneste nordiske turoperatør er vi stolte over å ha fantastiske Madonna Di Campilgio som vinterdestinasjon i år.  

I dalen mellom Brentamassivet i Dolomittene, isbreene Adamellom og Presanella ligger den sjarmerende alpebyen Madonna di Campiglio – 1524 meter over havet. Byen har vært vertskap for flere World Cup-renn og løypenettet er i dag koblet sammen med Pinzolo i Val Rendana og Val di Sole, og fremstår som det aller største skisystemet i hele Trentinoregionen. I dag byr området på hele 234 kilometer med eventyrlig skikjøring. For den som foretrekker langrenn, finnes det også 40 kilometer med langrennsspor.

I Madonna di Campiglio er det skikjøring i slalombakker vi oftest snakker om, og ikke løssnø. Offpistkjøring er forbudt, da hele skiområdet her er en nasjonalpark og man ønsker å verne om et stort dyre- og planteliv i parken.  Det er bare organiserte turer der du tråkker opp til toppen selv, som er tillatt. 

Mer enn bare ski

Madonna di Campiglio har også mer enn ski å by på. Den lille, hyggelige alpebyen er sjarmerende og vakker, og den er delvis bilfri! Midt i sentrum ligger lukseriøse og elegante butikker på rekke og rad. Her finner du et stort utvalg med klokkebutikker, gullsmeder og sportsbutikker. Du finner også mange hyggelige og bra restauranter, barer og konditorier med masse gode kaker. Turistene i Madonna di Campiglio har dog en litt annen stil enn det vi ser andre steder i Alpene. Stemningen i byens uteliv er rolig, og lydnivået ofte mer behersket.

Derfor skal du velge Madonna

En World Cup-by
Stor snøpark
Aldri trangt i bakkene
Knappt noen heiskøer
Ett heiskort – åtte skisteder
Gjestekarakterer

4,5 / 5

(3904 anmeldelse)
Vær & snødybde Vær & webcameror

lør 20 apr - 01:01

3°C

Halvklart

155 cm

Snødybde

Høyde over havet 1524 m

Høyeste skikjøring 2500 m

Største fallhøyde 1200 m

Transfertid 3 timer 30 min

Løyper

380

km løype

150 heiser

21 63 51

Våre hotell i Madonna di Campiglio

Sorter etter

Forhåndsbestill vinteren 2020

Sikre vinterens beste uke!

Forhåndsbestill

Kart over Madonna di Campiglio