Du kan snart bestille en reise til dette reisemålet!

Vi arbeider for fullt med å gjøre det mulig å bestille en skireise hit. Fyll ut din e-postadresse her ved siden av, så får du en melding så snart du kan bestille til dette stedet i 2022-sesongen.

Vil du bestille alpereisen din allerede nå?  Bad GasteinCervinia eller Saalbach. Disse stedene kan du bestille til allerede i dag!

Velkjent verdenscupby med eventyrlig skikjøring.

Som eneste nordiske turoperatør er vi stolte over å ha fantastiske Madonna Di Campilgio som vinterdestinasjon i år. Byen har vært vertskap for flere World Cup-renn og løypenettet er i dag koblet sammen med Pinzolo i Val Rendana og Val di Sole, og fremstår som det aller største skisystemet i hele Trentinoregionen

  • Ett heiskort – åtte skisteder
  • En World Cup-by
  • Knappt noen heiskøer
  • 380 km løype

I dalen mellom Brentamassivet i Dolomittene, isbreene Adamellom og Presanella ligger den sjarmerende alpebyen Madonna di Campiglio – 1524 meter over havet. I dag byr området på hele 234 kilometer med eventyrlig skikjøring. For den som foretrekker langrenn, finnes det også 40 kilometer med langrennsspor.

I Madonna di Campiglio er det skikjøring i slalombakker vi oftest snakker om, og ikke løssnø. Offpistkjøring er forbudt, da hele skiområdet her er en nasjonalpark og man ønsker å verne om et stort dyre- og planteliv i parken.  Det er bare organiserte turer der du tråkker opp til toppen selv, som er tillatt. 

Mer enn bare ski

Madonna di Campiglio har også mer enn ski å by på. Den lille, hyggelige alpebyen er sjarmerende og vakker, og den er delvis bilfri! Midt i sentrum ligger lukseriøse og elegante butikker på rekke og rad. Her finner du et stort utvalg med klokkebutikker, gullsmeder og sportsbutikker. Du finner også mange hyggelige og bra restauranter, barer og konditorier med masse gode kaker. Turistene i Madonna di Campiglio har dog en litt annen stil enn det vi ser andre steder i Alpene. Stemningen i byens uteliv er rolig, og lydnivået ofte mer behersket.

Løyper

380

km løype

150 heiser

21 63 51

Høyde over havet 1524 m

Høyeste skikjøring 2500 m

Største fallhøyde 1200 m

Transfertid 3 timer 30 min

Gjestekarakterer
4,6 / 5
4251 anmeldelse
Gjesteomtaler

”Flotte skiforhold, bra preppade löyper, stor skisystem med varierade löyper. Nydelig by, super reiseleder og flott vaer.” Anbjörn - feb 2019

”Favorittsted, i 2020 blir det min 10 reise til Hotel Ariston i Madonna! Flinke och hyggelige reiseledere ga veldig bra informasjon på veg til Madonna, alltid noe nytt å lära , selv for meg som har värt der för.” Ann Karin - feb 2019

”Godt planlagt. Hyggeliga och service-minded reseledare + meget resk skileie.” Tor - jan 2019

”Meget förnöyd med dyktige reiseledere!” Börre - feb 2019

”Reiseledar var meget behjelplig og serviceminded!” Knud - jan 2019

Våre hotell i Madonna di Campiglio

Sorter etter

Kart over Madonna di Campiglio