Hotel Marmore

”Vi vil at Hotel Marmore i likhet med de andre hotellene våre skal bli som et andre hjem å komme tilbake til – år etter år. Vi ser fram til å ha deg som gjest i vinter. Velkommen! ” Vi hos STS Alpereiser - mai 2017

”Vi var 2 voksne som bodde på hotellet i uke 5. Vi var svært godt fornøyd med oppholdet. Fine rom, bra frokost og middag. Personalet både i restaurant og resepsjon var hele tiden på tilbud siden. Kan anbefales, og vi vil komme tilbake neste år. Magne S.” Magne - feb 2018

Gjesters karakterer

4,3 / 5

574 egne anmeldelser

Karakter på TripAdvisor


Skiheis

200 m

Skibuss

50 m

Sentrum

0 m

Hotel Marmore - vårt egne hotell midt i byen

Nybygde Hotel Marmore åpnet i desember 2017 og ble fullbooket direkte. Hotellet har en perfekt beliggenhet midt i hovedgaten med skikjøring frem til hotellet. Her finnes det restaurant, bar og hyggelig lounge som gjør at ferien din får det lille ekstra.

Rommene på Marmore er av ypperste klasse med påkostede materialvalg i rustikk Aosta-stil med nydelige kvalitetssenger i alle rom. De fleste rommene har egen balkong med utsikt over de imponerende Matterhorn og Monterosa massivene (4000 m o h ). Alle baderom er innredet i eksklusiv marmor og vakker keramikk og har alle bekvemmeligheter. Hotellet har mange ulike romtyper med fleksible rominndelinger, noe som gjør at det passer alle slags reisefølger. Hotellet har en perfekt beliggenhet med ski-in.

I den hyggelige og velutstyrte hotellbaren kan du etter en dag i skibakken nyte en kald Peroni sammen med lokal spekemat, eller hvorfor ikke en Aperol?

Koselige "Ristorante Angelo" serverer vellagde retter fra det italienske kjøkken og vinkartet inneholder mange lokale viner fra Piemonte og Aosta. For den som vil ha noe enklere, anbefaler vi de lekre steinovnsbakte pizzaene.

Derfor skal du velge Hotel Marmore

Perfekt beliggenhet
Italiensk kjøkken
Nær skiheis
Helt nybygd hotell
Behagelige rom
Passer for alle
Service av høy klasse
Kvalitetssenger i alle rom

Hotellfakta

Offisiell kategori
3 stjerner
Skiutleie
20 m
Skiheis
200 m
Sentrum
0 m
Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Bar
Ja
Lounge
Ja
Heis
Ja
Massage
Ja
Skirom
Ja
Tv
Ja
Antall senger
225
Kredittkort
Ja
Safe
Ja
Hårføner
Ja
Eier
Marmore S.R.L (STS)

Rom på Hotel Marmore

Enkeltrom

Enkeltrom på ca. 14 kvm med en komfortabel Grand-lits seng (140 cm), bad/dusj, WC, TV, putemeny, minibar, safe, hårføner, håndkletørker og gratis Wi-Fi.

Dobbeltrom

Dobbeltrom på ca. 17-23 kvm med dobbeltseng (180x200 cm), bad/dusj, WC, TV, putemeny, minibar, safe, hårføner, håndkletørker og gratis Wi-Fi.

Dobbelt/tresengsrom med sovesofa

Dobbelt/tresengsrom på ca. 17-23 kvm med en dobbeltseng (180x200 cm) og med en komfortabel sovesofa (80x200 cm), bad/dusj, WC, TV, putemeny, minibar, safe, hårføner, håndkletørker og gratis Wi-Fi samt visse rom med balkong.

Firesengsrom

Firesengsrom på ca. 35 kvm med en dobbeltseng (180-200 cm) og en køyeseng (2 stk 90x200 cm), bad/dusj, WC, TV, putemeny, minibar, safe, hårføner, håndkletørker, gratis Wi-Fi og de fleste rom med balkong.

4-5 sengsrom

4-5-sengsrom på ca. 35 kvm med 2 dobbeltsenger (180x200 cm) og en komfortabel sovesofa (80x200) , bad/dusj, WC, TV, putemeny, minibar, safe, hårføner, håndkletørker, gratis Wi-Fi og de fleste rom med balkong.

5-6-sengsrom

5-6-sengs rom på ca. 35 kvm med en dobbeltseng (180-200 cm) og en køyeseng (2 stk 90x200 cm) og en komfortabel sovesofa (160x200 cm), bad/dusj, WC, TV, putemeny, minibar, safe, hårføner, håndkletørker, gratis Wi-Fi og balkong.