Bilde

Hotel Meublé Gorret

Cervinia

Gjestekarakterer

Karakter på TripAdvisor

Tripadvizor rating 192 anmeldelse ›

”Koselig og familiært hotell rett ved skibakken i Cervinia. Rommene var veldig koselig, deilige senger og frokosten var elsket av hele familien. Fra hotelletrommet kunne vi se hvordan solan lyste opp Matterhorn. ” Camilla - jan 2017

”Et koselig familiært hotell med imøtekommende og hjelpsomme eiere. Vi fikk et sjarmerende og rustikt rom med utsikt mot Matterhorn. God frokost med mange gode oster. Et kanonsted helt enkelt! ” Ingalill - mar 2017

”Om du vil ha en skikkelig italiensk opplevelse, så er dette det du leter etter. Utmerket frokost med en mengde ulike oster og utsikt til Matterhorn. Jeg kan ikke se for meg at jeg bor noe annet sted når jeg besøker Cervinia igjen. ” Mats - mar 2017

”Søt lite gjestehus med fantastisk stab og service. Føles som å være hjemme. Vertinnen er som en snill og omsorgsfull mor som vil gjøre noe for å nyte kommer. Vår datter var syk og hun ringte hennes lege som bekreftet at det ikke var noe alvorlig. Så tok hun frem medisinskapet og ga vår datter hva hun trengte.” George - feb 2018

Skiheis

50 m

Skibuss

0 m

Sentrum

0 m

Fra kr 11 347/person

Inkl. fly, hotell og frokost

Priseksempel viser til:

Avgang fra Oslo Airport 28.01.2023 med overnattning i firemansrom

Hotel Meublé Gorret 

Hotel Meublé Gorret er et hyggelig og meget populært hotell med stille beliggenhet i sentrum, nær shopping i gågaten og Cretaz-heisen. Fra Plan Maison, midt oppe i bakkene, kan du kjøre på ski helt fram til hotellet.

Fine to-firesengs rom med koselig innredning med dusj/wc, tv, hårtørker og safe. Du får servert utvidet frokost. Badstue (mot avgift) med utsikt mot Matterhorn. Gratis Wi-Fi i hele huset. For deg som har bestilt pakkeløsningen Alpe Inclusive serveres middagene på en restaurant i nærheten av hotellet.

Derfor skal du velge Hotel Meublé Gorret

Koselig alpehotell
Sentral beliggenhet
Et steinkast fra skiheisen
Badstu

Hotellfakta

Offisiell kategori
3 stjerner
Skiheis
50 m
Sentrum
0 m
Skibuss
0 m
Alpe Inclusive®
Ja
Balkong
Ja
Bar
Ja
Frokostsal
Ja
Kredittkort godtas
Ja
Hårføner
Ja
Minibar
Ja
Rom uten vegg-til-vegg-teppe
Ja
Safe
Ja
Badstue mot et gebyr
Ja
Mulighet for separate senger
Ja
Skirom
Ja
Tv
Ja
Gratis Wi-Fi
Ja

Rom på Hotel Meublé Gorret

Dobbeltrom - 16 m2

Dobbeltrom med dobbelseng, 16 m² . Bad/dusj, wc og TV

Dobbeltrom for 2-4 personer - 25 m2

Dobbeltrom med 2 ekstrasenger. Bad/dusch och WC, TV

Firemansrom - 45 m2

Firesengsrom med dobbelseng og to enkelsenger eller sovesofa. Bad/dusj, wc og tv.

Tresengsrom - 22 m2

Tresengsrom med dobbelseng og enkelseng eller sovesofa. Bad/dusj, wc og tv.

Gjestekarakterer
4,4 / 5
1789 anmeldelse

  • Frokost
    3,92
  • Middag
    2,94

Koselig og familiært hotell rett ved skibakken i Cervinia. Rommene var veldig koselig, deilige senger og frokosten var elsket av hele familien. Fra hotelletrommet kunne vi se hvordan solan lyste opp Matterhorn.

Et koselig familiært hotell med imøtekommende og hjelpsomme eiere. Vi fikk et sjarmerende og rustikt rom med utsikt mot Matterhorn. God frokost med mange gode oster. Et kanonsted helt enkelt!

Om du vil ha en skikkelig italiensk opplevelse, så er dette det du leter etter. Utmerket frokost med en mengde ulike oster og utsikt til Matterhorn. Jeg kan ikke se for meg at jeg bor noe annet sted når jeg besøker Cervinia igjen.

Søt lite gjestehus med fantastisk stab og service. Føles som å være hjemme. Vertinnen er som en snill og omsorgsfull mor som vil gjøre noe for å nyte kommer. Vår datter var syk og hun ringte hennes lege som bekreftet at det ikke var noe alvorlig. Så tok hun frem medisinskapet og ga vår datter hva hun trengte.

Hotel Meublé Gorret Trip Advisor Rating Image

192 vurderinger av TripAdvisors besøkere

Les mer

Medlemsvurdering

Utmerket
151
Veldig bra
36
Middels
5
Dårlig
0
Veldig dårlig
0

Totalvurdering

Beliggenhet
Location 5
Sovekvalitet
Sleep Quality 4,5
Rom
Rooms 4,5
Service
Service 4,5
Standard
Value 4,5
Renslighet
Cleanliness 5