Utdann deg til guide i Alpene!

Tilbring vinteren omgitt av alpetopper, hyggelige mennesker og fantastiske opplevelser. Reiselederyrket er fylt av spennende øyeblikk og arbeidsoppgaver som gir deg verdifull innsikt og fine erfaringer for fremtiden.

Som reiseleder får du sjansen til å treffe nye mennesker og arbeide med positive kollegaer i utrolig vakre omgivelser. Vi i STS Alpereiser er stolte av våre reiseledere og våre kurs gir deg bransjens beste forutsetninger til å lykkes.

Høres dette spennende og gøy ut? Da skal du søke på vinterns reiselederkurs som arrangeres over 8 dager i østerrikske Bad Gastein. I løpet av uken får du prøve deg på reiselederrollens ulike sider individuelt og i gruppe. Ta sjansen - drømmejobben kan bli din!

I løpet av 2021 arrangeres kursene i desember!

Hvorfor skal du velge vårt kurs?

  • Best rykte i reiseindustrien
  • Åtte dagers effektiv utdannelse
  • Mulighet til å jobbe som reiseleder både vinter og sommer
  • Spennende opplevelser i unike omgivelser
  • Seriøs utdannelse med profesjonelle kursledere
  • Fine erfaringer for fremtiden

 Send inn søknad →

Arbeid som skiinstruktør

Skiinstruktørkurset i Alpene

Skilæreryrket kombinerer sport, lederskap og pedagogikk, ofte i et multinasjonalt miljø. Sammen med den så respekterte SLAO arrangerer vi den meget etterspurte Skritt 1-utdanningen i Alpene. Etter denne utdannelsen har du uten videre muligheten til å arbeide som skilærer.

Hvorfor velge STS Alpereisers skiinstruktørskurs?

  • Beste renomme i reiselivet
  • Seks dager med effektiv trening
  • Effektivt direktefly

Møt noen av våre reiseledere

Louise Nilsson

Å arbeide som plassjef i Chamonix, et av Europas heteste skiområder, har vært utrolig givende og artig! Jeg har fått være med på vanvittig bra skikjøring og har dessuten fått lære å kjenne fantastiske mennesker. Det man opplever som reiseleder gir minner for livet.

 

Iselinn Tho Tønjum

-  Å arbeide som reiseleder er den beste sesongjobben jeg noensinne har hatt. Jeg har utviklet meg enormt og lært meg å planlegge og samarbeide med nye mennesker. Ingen dager er like, noe som gjør jobben utrolig spennende. Å få være i Alpene og nyte det fantastiske landskapet i arbeidstiden er selvsagt et ekstra pluss.

 

Simon Svedin

De årene jeg har jobbet for STS Alpereiser har vært en utviklingsreise uten like. Å få arbeide med fornøydde gjester, trivelige samarbeidspartnere og fantastiske kolleger er både stimulerende og veldig hyggelig. At man på toppen av alt har Alpene som arbeidsplass, gjør ikke akkurat opplevelsen mindre!

 

Vil du arbeide som reiseleder?

Send in søknad