Sosiale medier

Lik oss i social media!

Sosiale medier for oss i STS Alpereiser handler først og fremst om å forbedre servicen til våre kunder og fans. Det gjør vi ved å lytte til og prate med dem på deres premisser i de kanalene de foretrekker og der mange av dem allerede befinner seg.

For oss handler sosiale medier om kommunikasjon, ikke om markedsføring. For oss handler sosiale medier om engasjement og relasjoner. Relasjoner som skapes på dine premisser, og som vi i STS Alpereiser vil vurdere og forvalte på best mulige måte.

Facebook 

Lik oss på Facebook for å delta i våre nyeste innlegg og oppdateringer. Bli inspirert av våre guiders tips, bli fristet av bildene våre og still spørsmål til oss hvis du lurer på noe som du tror at vi kan hjelpe deg med. 

Instagram 

Følg @stsalpresor på Instagram og opplev reisemålene våre gjennom øyeblikksbilder fra hverdagen. Ta en titt i kulissene på hotellene våre og nyt av hvite vinterbilder og pudderbakker. 

YouTube 

Abonnér på You Tube-kanalen vår og la oss vekke dine lengsler mot nypreparerte løyper, stemningsfulle restauranter, svimlende fjell og fantastisk matkultur. På YouTube-kanalen vår vil du finne et stort tilbud av filmer fra alle reisemålene våre. 

LinkedIn 

Følg oss på LinkedIn för att se uppdateringar om lediga tjänster, nyheter och erbjudanden.

Dele minnene dine

Vi elsker å følge våre gjesters opplevelser i Alpene. Tag oss dine feriebilder:

#stsalpereiser
#skists
#hikests