Våre egne hoteller

Finn det perfekte hotellet for deg

Sentral beliggenhet, bra mat, luksuriøse rom – eller hvorfor ikke alt på én gang? Oppdag STS Alpereisers egne hoteller i Bad Gastein og Cervinia.

Vi tilbyr over 120 hoteller, leiligheter og pensjonater av ulik karakter og prisklasse i Alpene. I vårt brede utvalg kan du finne den perfekte overnattingen for skiferien din, uansett når og hvor mange dere reiser.  STS Alpereiser driver 10 egne hoteller hvor vi kan garantere perfekt overnatting kun for deg.

Våre hoteller i Bad Gastein

Hotel Salzburger Hof

Hotel Salzburger Hof – ærverdig hotell med luksuriøst spa

Vakre Hotel Salzburger Hof ble bygget i 1889-1907 og kombinerer klassisk eleganse med moderne fasiliteter.  Hotellet har en av Bad Gasteins beste beliggenheter – midt i sentrum, med kun 300 meter til heisen, og panoramautsikt over de omkringliggende fjellene. Her bor man behagelig i vakkert innredede rom med nøye utvalgte materialer til minste detalj.

Hotellet har 360 senger og samtlige rom har luksuriøse DUX-senger som garanterer en god natts søvn. Rommene er også utstyrt med fasiliteter som TV, safe, minibar og gratis Wi-Fi. Det finnes en mengde ulike romtyper, alt fra behagelige dobbeltrom, til luksuriøse suiter og familierom for opptil seks personer.

Hit kommer man for total avkobling under sin alpeferie. På hotellanlegget finner man to fine spa-avdelinger med flere svømmebassenger, badstuer, relaxavdeling og gym. Vil man unne seg det lille ekstra finnes det en mengde ulike massasje- og skjønnhetsbehandlinger å velge mellom. Hotel Salzburger Hof passer for par så vel som barnefamilier, og her finnes blant annet et stort lekerom for de yngre barna, og et velutstyrt spillrom for de litt eldre.

Under besøket på Hotel Salzburger Hof står maten i fokus. Maten holder ypperste klasse og restauranten Ritz er kjent for sin gode service. Her blandes østerrikske delikatesser med internasjonale smaker, alltid med råvarer av ypperste kvalitet. Utelivet finnes innenfor veggene med kjente artister og kokker som ofte gjester hotellet. Bar Ritz er en av Alpenes hyggeligste hotellbarer med avslappet stemning og live-musikk.

Gjester på Hotel Salzburger Hof får uten ekstra kostnad oppbevare egne ski og støvler i skistallen til Johann Schobers skiutleie ved Stubnerkogelbahn.

Hjertelig velkommen til et uforglemmelig besøk på Hotel Salzburger Hof i Bad Gastein!

 • Gjesters karakterer 4.6/5
 • Avstand til heis 300 m
 • Avstand til sentrum 0 m
 • Avstand til skibuss 100 m
Inkl. fly, hotell & halvpensjon
kr 12 995
frapris per person

Villa Orania

Villa Orania – luksuriøse leiligheter i klassisk alpestil

Vakre Villa Orania ble ferdigstilt i 1887 som feriebolig for den hollandske komponisten H. Zeger-Veeckens. Allerede da var Bad Gastein en populær feriedestinasjon, og mange av de som kom til stedet var kongelige og kjendiser. Hotellet er et fantastisk eksempel på den velkjente italienske byggmesteren Angelo Cominis arkitektur. Beliggenheten på 1 100 meter over havet midt i sentrale Bad Gastein, gjør denne 1 000 kvadratmeter store villaen et av de mest attraktive overnattingsstedene i Alpene.  

Etter en omfattende renovering i 2008 finner man her 8 luksuriøse leiligheter med eksepsjonell høy ovenattingsstandard. Her bor man usjenert med Bad Gasteins beste beliggenhet. Leilighetene er smakfullt innredet og i ulike størrelser. Det finnes flere leiligheter for mellom 2-4 personer, et penthouse for 4-6 personer, samt luksuriøse President's Lodge for 6-10 personer.  

Samtlige leiligheter er moderne og romslige og har høy kosefaktor. De har balkong med fantastisk utsikt over dalen og de mektige fjellene, der du kan slappe av etter en aktiv dag ute i det fri. I alle leiligheter finnes det også fullt utstyrt kjøkken, badeværelse i marmor og behagelige DUX-senger. Selvsagt også fasiliteter som TV, safe og gratis Wi-Fi.

Alle gjester på Villa Orania har fri tilgang til de fine spa-avdelingene på Hotel Salzburger Hof, som ligger kun 50 m fra hotellet. For de som har bestilt med halvpensjon serveres også den fantastiske frokosten og de førsteklasses middagene på Hotel Salzburger Hofs restaurant. Et must er å avslutte middagen med noe godt å drikke i hotellbaren Ritz, som alltid byr på hyggelig stemning og live-musikk.  

Benytt anledningen og bestill en uforglemmelig ferie på et av Alpenes vakreste overnattingssteder!

 • Gjesters karakterer 4.5/5
 • Avstand til heis 200 m
 • Avstand til sentrum 0 m
 • Avstand til skibuss 100 m
Inkl. fly, hotell & halvpensjon
kr 15 304
frapris per person

Hotel Post

Hotel Post – koselig hotell i hjertet av landsbyen

Hotel Post er et designhotell som ligger midt i Bad Gasteins koselige bysentrum, bare 500 meter til heisen, og rett ved stedets restaurant- og uteliv. Med en romantisk og avslappet atmosfære er det et perfekt alternativ for par. Hotellet har en koselig alpefølelse, med gjennomgående moderne og smakfullt interiør. Alle rom er innredet med luksuriøse naturmaterialer som teak, ull og Carrera-marmor. Hotellet har 50 senger, og samtlige rom har behagelige DUX-senger, TV, safe, minibar og gratis Wi-Fi. 

På hotellet finnes en velrenommert restaurant og den fine baren Bellini Bar, som begge er innredet i italiensk 50-60-talls ånd. Her kan man nyte hyggelig selskap, god mat og behagelig atmosfære. Her kan man nyte hyggelig selskap, god mat og behagelig atmosfære. Både mat og service er av ypperste kvalitet og her kan man lene seg tilbake og bare nyte etter en dag i bakken.

Som gjest på Hotel Post har du fri tilgang til de fine spa-avdelingene på Hotel Salzburger Hof, som ligger vegg i vegg med hotellet. Her finner man flere bassenger, badstuer, relaxavdeling og treningsstudio. Vil man unne seg det lilla ekstra finnes det en mengde ulike massasje- og skjønnhetsbehandlinger å velge mellom.

Varmt velkommen til koselige Hotel Post i hjertet av Bad Gastein!

 • Gjesters karakterer 4.5/5
 • Avstand til heis 350 m
 • Avstand til sentrum 50 m
 • Avstand til skibuss 300 m
Inkl. fly, hotell, halvpensjon & heiskort
kr 17 826
frapris per person

Hotel Eden Rock

Hotel Eden Rock – moderne hotell midt i landsbyen

Det sportslige alpehotellet Hotel Eden Rock har en utmerket beliggenhet midt i landsbyen, med utsikt over dalen og de imponerende fjellene rundt. Hotellet ble opprinnelig bygget i 1906 av den kjente italienske byggmesteren Angelo Comini. Siden da har hotellet blitt bygget om og for noen år siden ble det gjennomført en totalrenovering, men den opprinnelige følelsen og sjarmen har man bevart.

På Hotel Eden Rock bor man behagelig i moderne og smakfullt innredede hotellrom, med gjennomgående vakre og luksuriøse materialer. Samtlige rom har behagelige DUX-senger og fasiliteter som TV, safe, minibar og gratis Wi-Fi. Mange av rommene har også egen balkong.

I første etasje på hotellet finner man Gasteinerdalens kanskje mest populære restaurant, koselige italienske Restaurant Angelo. Her er det ofte fullbooket av både lokalbefolkningen og turister, og på menyen finnes alt fra fantastisk pasta til pizza og en imponerende vinliste. Det er også her den gode frokosten dekkes opp for hotellets gjester. For de som har bestilt vår populære Alpe Inclusive-pakke serveres middagene på en av de hyggelige restaurantene på nærliggende Hotel Salzburger Hof.

Gå ikke glipp av! En halvtrapp ned ligger velkjente Eden's Pub som åpnet allerede i 1982. Her har både Bono (U2), Jude Law og Hugh Grant drukket iskald Guinness på fat og opplevd den nydelige stemningen.

Hotel Eden Rock er et av våre mest velrenommerte hoteller med sine fine rom og hyggelige atmosfære. Velkommen til å bestille alpereisen din hit i vinter!

 • Gjesters karakterer 4.4/5
 • Avstand til heis 500 m
 • Avstand til sentrum 150 m
 • Avstand til skibuss 300 m
Inkl. fly, hotell, halvpensjon & heiskort
kr 11 995
frapris per person

Ski Lodge Reineke

Ski Lodge Reineke – familievennlig skihotell midt i landsbyen

Ski Lodge Reineke er vårt populære skihotell som ligger midt i Bad Gasteins koselige landsby, bare et steinkast fra heisen. Her tilbys du et sporty overnattingsted med en avslappet og varm atmosfære. Hotellet passer perfekt for familier og større grupper som ønsker et sosialt overnattingssted med hyggelige selskapsflater og oppholdsrom og et stort utvalg av ulike typer rom.

Rommene på Ski Lodge Reineke holder høy standard og er smakfullt innredet i klassisk alpestil med en moderne touch. De er lyse og romslige, med innredning som går i tre og tekstiler i jordnære farger. Alle rom er dessuten utstyrt med deilige DUX-senger, så du kan sove ekstra godt etter en herlig dag ute i naturen.
På bakkeplan ligger hotellets hyggelige restaurant.  Her serveres både den store frokostbufféen og de gode treretters middagene for deg som har bestilt vår populære Alpe Inclusive-pakke. Her sitter man gjerne lenge og nyter den hyggelige stemningen og maten, før man kan flytte over til den populære baren med tilhørende lounge rett ved siden av.

Velkommen til Bad Gasteins helt egne skihotell, Ski Lodge Reineke!

 • Gjesters karakterer 4.6/5
 • Avstand til heis 400 m
 • Avstand til sentrum 150 m
 • Avstand til skibuss 100 m
Inkl. fly, hotell, halvpensjon & heiskort
kr 15 784
frapris per person

Hotel Gisela

Hotel Gisela – gemyttlig hotell i koselig alpestil

Klassiske Hotel Gisela er et av våre mest populære hotell i Bad Gastein, og hit vender mange gjester tilbake sesong etter sesong. Hotel Gisela er et hjemmekoselig og sportslig overnattingsted med perfekt beliggenhet i landsbyen, bare 400 m til Stubnerkogelheisen. Her bor man i hjertet av Bad Gasteins restaurant- og uteliv, med noen av landsbyens beste afterski- og nattklubber rett rundt hjørnet. 

Hotellet har 65 senger og alle rommene er innredet i klassisk, koselig alpestil. Rommene er romslige, har behagelige DUX-senger og er utstyrt med fasiliteter som TV, safe, minibar og gratis Wi-Fi. De fleste rom har også balkong med utsikt over den vakre naturen rundt. 

På hyggelige restaurant Gisela Steakhouse serveres en godt likt frokostbuffé, som har alt du kan tenke deg for en god start på dagen. Det er også her man spiser de gode treretters middagene som er inkludert i vårt populære Alpe Inclusive-pakke. For den som vil ta en øl eller drink etter en dag i bakken så er det lett å ta seg til nærliggende Hotel Salzburger Hofs populære bar, Ritz. Her er det alltid avslappet og hyggelig stemning med livemusikk.

Hotel Gisela blir raskt fullbooket, så pass på å bestille i dag!

 • Gjesters karakterer 4.4/5
 • Avstand til heis 400 m
 • Avstand til sentrum 50 m
 • Avstand til skibuss 100 m
Inkl. fly, hotell, halvpensjon & heiskort
kr 15 878
frapris per person

Hotel Goethehof

Hotel Goethehof – heisnær overnatting midt i hovedgaten

Hotel Goethehof ligger perfekt til midt i hovedgaten i Bad Gastein. Her bor du behagelig med kort vei til alt, og kun 100 meter til Stubnerkogelheisen. Rett utenfor døren går skibussene som bringer deg til nærliggende skiområder som Sportgastein og Dorfgastein. Langs hovedgaten ligger mange koselige restauranter, kaféer og butikker.

Hotellet, som er vårt eget, har en avslappet og hjemmekoselig atmosfære med svært hyggelig personale. Trass i den sentrale beliggenheten er overnattingen stille og rolig. Her finner man koselig innredede og romslige rom som er utstyrt med fasiliteter som TV, safe og gratis Wi-Fi. Flere av rommene har også balkong. 

Den klassiske à la carte restauranten Orania Stüberl ligger på bakkeplan og har Bad Gasteins mest populære uteservering. Her kan man varme seg under varmelampene, nyte dalens beste Schnitzel eller en skikkelig god glühwein. Det er også her den overdådige frokostbuffeen dekkes opp hver morgen.

På hotellet finnes en hyggelig lounge for avkobling etter en dag i bakken, med utsikt over det mektige Kreuzkogelmassivet i sør. For deg som har bestilt vår populære Alpe Inclusive-pakke serveres de smakfulle middagene på en nærliggende restaurant i landsbyen.

Velkommen til Hotel Goethehof, rimelig overnatting i hjertet av Bad Gastein!

 • Gjesters karakterer 4.2/5
 • Avstand til heis 150 m
 • Avstand til sentrum 0 m
 • Avstand til skibuss 5 m
Inkl. fly, hotell, halvpensjon & heiskort
kr 16 044
frapris per person

Våre hoteller i Cervinia

Hotel Marmore

Hotel Marmore - vårt egne hotell midt i byen

Nybygde Hotel Marmore åpnet i desember 2017 og ble fullbooket direkte. Hotellet har en perfekt beliggenhet midt i hovedgaten med skikjøring frem til hotellet. Her finnes det restaurant, bar og hyggelig lounge som gjør at ferien din får det lille ekstra.

Rommene på Marmore er av ypperste klasse med påkostede materialvalg i rustikk Aosta-stil med nydelige kvalitetssenger i alle rom. De fleste rommene har egen balkong med utsikt over de imponerende Matterhorn og Monterosa massivene (4000 m o h ). Alle baderom er innredet i eksklusiv marmor og vakker keramikk og har alle bekvemmeligheter. Hotellet har mange ulike romtyper med fleksible rominndelinger, noe som gjør at det passer alle slags reisefølger. Hotellet har en perfekt beliggenhet med ski-in.

I den hyggelige og velutstyrte hotellbaren kan du etter en dag i skibakken nyte en kald Peroni sammen med lokal spekemat, eller hvorfor ikke en Aperol?

Koselige "Ristorante Angelo" serverer vellagde retter fra det italienske kjøkken og vinkartet inneholder mange lokale viner fra Piemonte og Aosta. For den som vil ha noe enklere, anbefaler vi de lekre steinovnsbakte pizzaene.

 • Gjesters karakterer 4.6/5
 • Avstand til heis 200 m
 • Avstand til sentrum 0 m
 • Avstand til skibuss 50 m
Inkl. fly, hotell & halvpensjon
kr 13 995
frapris per person

Hotel Breithorn

Hotel Breithorn - nylig renovert 

Velkjente Hotel Breithorn er Cervinias eldste hotell. Den sjarmerende bygningen ligger sentralt med bare et steinkast fra både sentrum og skiheisen.

Populære Breithorn har 25 rom av ulik størrelse som er totalrenovert for sesongen 2020. Alle er nydelig innredet med komfortable senger, fine tekstiler, dusj / WC og TV. Hotellet har en fin lounge med bar og et frokostrom med en vakker utsikt over Matterhorn

 • Gjesters karakterer 4.3/5
 • Avstand til heis 300 m
 • Avstand til sentrum 150 m
 • Avstand til skibuss 100 m
Inkl. fly, hotell, halvpensjon & heiskort
kr 15 995
frapris per person

Eden Apartments

Eden Apartments - luksuriøse leiligheter midt i byen 

Eden Apartments tilbyr Cervinias best beliggende leiligheter midt i byen bare et steinkast fra heiser, restauranter og barer. Leilighetene er helt nyrenoverte for sesongen 19/20 i typisk Aosta-stil med en luksuriøs touch av marmor och valnøtt.

Leilighetene rommer 2 til 6 personer, alle med soverom, spiseplass, TV, samt kjøkken og bad. I alle leilighetene følger det også med sengetøy og håndklær, sluttrengjøring i tillegg til gratis Wi-Fi i alle rom. 

Eden Apartments har totalt tre leiligheter. To leiligheter med plass til 4 personer og en leilighet for opp til 6 personer. De to mindre leilighetene har mulighet for å slåes sammen til en om ønskelig.  

 • Gjesters karakterer 0/5
 • Avstand til heis 150 m
 • Avstand til sentrum 0 m
 • Avstand til skibuss 0 m
Inkl. fly & boende
kr 13 112
frapris per person