Om STS Alpereiser

Nordens ledende skireisearrangør

 

STS Alpereiser ble etablert i 1976 og er Nordens største arrangør av reiser til Alpene med virksomhet i Norge, Finland og Sverige. Konsernet er preget av stabilitet, ansvar og erfaring. Som sikkerhet for vår virksomhet har vi stilt reisegaranti hos Reisegarantifondet.

STS Alpereiser arrangerer skireiser til Frankrike, Italia og Østerrike i Alpene og eier flere kjente hoteller i Alpene. For eksempel Hotel Salzburger Hof i Bad Gastein og Hotel Marmore i Cervinia.

Ca. 80 prosent av STS Alpereisers gjester bestiller våre Alpe Inclusive®-reiser, som inkluderer flyreise, bosted, frokostbuffet, tre/fireretters middager og heiskort Overnatting på gode og heisnære hoteller tilhører også STS Alpereisers forretningsidé

Sommer i Alpene er populært; På sommeren arrangerer vi populære vandringsreiser til Bad Gastein og Cervinia. I tillegg nyter du god mat, komfortabelt bosted, vakker natur, et klima med varmende sol og myggfri, glassklar luft. Vi har også et stort tilbud av utflukter til verdensarv-byer, som for eksempel Venezia, Salzburg og Lago di Como.

STS Alpereiser er også en ledende konferansearrangører. Over 3.000 personer er hvert år med på konferanse hos oss i Alpene. Hotel Salzburger Hof er totaltilpasset for profesjonelle konferanser hele året.

STS Alpereisers suksessfilosofi er enkel; vi tilfører alltid noe ekstra, vi gir våre gjester mer for reisepengene.

Velkommen til å reise til Alpene med oss!