Om STS Alpereiser

Nordens ledende skireisearrangør

 

STS Alpereiser ble etablert i 1976 og er Nordens største arrangør av reiser til Alpene med virksomhet i Norge, Finland og Sverige. Konsernet er preget av stabilitet, ansvar og erfaring. Som sikkerhet for vår virksomhet har vi stilt reisegaranti hos Reisegarantifondet. Foretaket, inklusive hotellvirksomheten, har ca. 250 ansatte i vintersesongen.

STS Alpereiser arrangerer skireiser til Frankrike, Italia og Østerrike i Alpene og eier flere kjente hoteller i Alpene. For eksempel Hotel Salzburger Hof i Bad Gastein og Hotel Marmore i Cervinia.

Ca. 80 prosent av STS Alpereisers gjester bestiller våre Alpe Inclusive®-reiser, som inkluderer flyreise, bosted, frokostbuffet, tre/fireretters middager og heiskort Overnatting på gode og heisnære hoteller tilhører også STS Alpereisers forretningsidé

Sommer i Alpene er populært; På sommeren arrangerer vi populære vandringsreiser til Bad Gastein og Cervinia. I tillegg nyter du god mat, komfortabelt bosted, vakker natur, et klima med varmende sol og myggfri, glassklar luft. Vi har også et stort tilbud av utflukter til verdensarv-byer, som for eksempel Venezia, Salzburg og Lago di Como.

STS Alpereiser er også en ledende konferansearrangører. Over 3.000 personer er hvert år med på konferanse hos oss i Alpene. Hotel Salzburger Hof er totaltilpasset for profesjonelle konferanser hele året.

STS Alpereisers suksessfilosofi er enkel; vi tilfører alltid noe ekstra, vi gir våre gjester mer for reisepengene.

Velkommen til å reise til Alpene med oss!