Hotel Salzburger Hof - klassisk luksus og god mat

Hotel Salzburger Hof er et klassisk hotell perfekt beliggende i Bad Gastein. Hotellet er smakfullt innredet med fine rom, flere restauranter, barer og romslige konferanselokaler som passer både store og små grupper. Hotellet har blitt belønnet 3 år på rad med Certificate of Excellence på TripAdvisor for sin gemyttlige stemning, førsteklasses service og sitt velkjente kjøkken. 

Skikjøring og Spa

En vellykket konferanse kombinerer arbeid med morsomme aktiviteter og gode opplevelser. Hotel Salzburger Hof ligger bare et steinkast fra heisen og har kostnadsfri oppbevaring av støvler og ski. Vil man ikke dra på ski finnes det to herlige spa-avdelinger hvor man kan koble av på hotellet. 

Maten står i fokus på Hotel Salzburger Hof

Hotellet er kjent for sin enestående mat. Hver morgen dekkes det opp en stor frokostbuffet med alt fra varme, nybakte croissanter og flere slags müsli til eggerøre med sprøstekt bacon og pannekaker. På ettermiddagen serveres en lettere afterskibuffet i Ritz Bar og kveldens middag innledes med salatbuffet, fulgt av dagens suppe og fritt valg av tre delikate varmretter (fisk, kjøtt eller vegetarisk). Som avslutning serveres en ostebuffet og en lekker dessert.

Afterski og party

I hotellets populære Ritz Bar er det hyggelig å slå seg ned for en drink både før og etter middagen. Flere ganger pr. sesong opptrer kjente norske artister på hotellet. Søker man etter livligere afterski eller disco kan man stikke ned til Silver Bullet Bar som ligger et steinkast fra hotellet. 

Romslige konferanserom

Hotellet er utrustet med 6 konferanselokaler med plass til 10-140 personer. Alle er utstyrt med prosjektor, lydsystem og flipover.

KonferanseromTeaterSkolU-FormRunt bord
Auditorium (116,95 m²) 150 plasser - - -
W.A. Mozart room (60 m²) 80 plasser 50 plasser 28 plasser -
J. Haydn room (31,29 m²) 40 plasser 30 plasser 18 plasser -
J. Strauss room (17,49 m²) - - - 10 plasser
A. Bruckner room (23,59 m²) 25 plasser 18 plasser 12 plasser -
F. Schubert room (41,38 m²) 45 plasser 30 plasser 20 plasser -