Aktiviteter i Cervinia

Piknik i bakken

Hvil de trøtte skikjørermusklene på en lunsj i det fri. Inntil Plan Maison dekker vi en stor buffé med Italienske delikatesser. På menyen står blant annet italiensk pastasalat, smakfulle oster, spekekjøtt, nybakt ciabatta, sjokolade og andre italienske delikatesser med tilhørende drikke. Ønskes en liten digestivo etter maten, serveres en Limoncello eller Grappa. Selvsagt finnes også alkoholfrie alternativer. Nyt sol, snø og skikkelig god lunsj omgitt av de vakre fjelltoppene.

 

Pubquiz på Marmore

Test kunnskapen din sammen med reisefølget ditt på vår populære Pubquiz. Temaet for kveldens spørsmål kan for eksempel være Alpene, musikk, kjente personer etc. Vi samles i baren på Hotel Marmore og nyter noe godt å drikke samtidig som vi konkurrerer. 

 

Carving Clinic

Både hygge- og eliteskikjøreren kan forbedre skikjøringen sin på en eller annen måte. At skiskole kun er for nybegynnere er en myte. Av en sertifisert skiinstruktør får du i løpet av to timer lære deg riktig teknikk og smarte knep for å kunne utnytte skiene på aller beste måte. Du kommer garantert bli en bedre skikjører. 
Nivå: For den middels gode skikjøreren.

 

Heliskiing i Cervinia

Den absolutt beste og enkleste måten å komme til uberørt offpist er med helikopter. I I Cervinia har det lenge vært svært populært med helikopterskikjøring og er det fremdeles. Vi samarbeider med bedriften Heliski Cervina som drives av Nicola, som selv liker å ta med seg offpistentusiaster opp i luften med helikopter for å siden slippe dem av på en topp man ellers aldri hadde hatt mulighet å nå. Det finnes mange kjente offpist-turer man kun når med helikopter i og rundt Cervinia, men de kanskje mest kjente er Chateau Des Dames og Monte Rosa.

 

Offpistkjøring i Cervinia

Cervinias skisystem er kjent for sin morsomme og fremfor alt lett tilgjengelige offpistkjøring. Det er imidlertid forbudt å kjøre ski utenfor løypen uten riktig utstyr. Den dagen i uken når snøen og været er best får du sjansen til å oppleve naturen og puddersnøen. En utdannet og erfaren fjellguide tar dere med på en ski- og naturopplevelse dere sent vil glemme!

Nivå: Fjellguiden tilpasser nivået etter deltagerne. Du bør føle deg noenlunde trygg på skikjøringen din for å kunne ha glede av offpistturen. Du behøver imidlertid ikke være noen elitekjører for å kunne delta.

 

Fotball i Milano eller Torino

Fra Cervinia er det kort vei både til Torino, hjemby for Juventus og Milano, hjemby for Inter og AC Milan. Bli med og opplev europeisk klubbfotball i verdensklasse. Noe utenom det vanlige og definitivt noe å skryte om i lunsjen på jobben.

For en skikkelig vellykket fotballkveld bør du kle deg varmt og gjerne også ta med noe å sitte på.