Vinterkonferanse i Bad Gastein

Skap lagånd i Bad Gastein!

Vinteren i Bad Gastein er magisk. Tenk deg blå himmel, strålende sol, snødekte alpetopper, herlig skikjøring og heftig afterski. I kombinasjon med førsteklasses overnatting har dere her alle forutsetninger for en vellykket kick-off /konferanse.

Bad Gastein er et av de mest populære skistedene i Alpene. Heissystemet, som strekker seg 1 100-2 700 meter over havet, har snø fra slutten av november til begynnelsen av mai. Heisen ligger i bekvem avstand fra vårt konferansehotell: Hotel Salzburger Hof, der dere bor behagelig og nyter fine fasiliteter og gode middager.

Carving Clinic

Ta sjansen og finslip carving-kunnskapene dine. Uansett om du er en dyktig skikjører eller akkurat har begynt å lære deg grunnprinsippene er dette en lærerik mulighet. I løpet av ca. to timer kommer en utdannet skilærer og hjelper deg med å utvikle og finslipe carvingteknikken din.

 

Afterski med livemusik

Silver Bullet Bar er Bad Gasteins hotteste afterskisted med yrende liv og livemusik hver kveld. Festen flyter over to plan og stemningen er alltid høy med glade mennesker og 14 meters takhøyde! På Silver Bullet Bar kan vi tilpasse eksklusive eventer for opp til 400 personer.

 

Bad i varme kilder

Bad Gastein er et ekte spa-sted med varme helseskilder. Umiddelbart inntil Hotel Salzburger Hof ligger det ærverdige badeanlegget Felsentherme. Her kan man bade i 36-graders utendørsbasseng som er naturlig oppvarmet av underjordiske kilder. Badeanlegget tilbyr dessuten et stort utvalg av ulike badstuer, thermalbad, massasje og mye mer.

 

Piknik i bakken 

Med vakker utsikt over Gasteinerdalen arrangerer vi en festlig piknik i bakken. Stedet ligger til høyre for Kleine Scherte i Schlossalmsområdet. Her dekker vi opp buffet med grillet kjøtt, pastasalater, ost, nybakt brød og forfriskende drikke. Om solen skinner er dette et minne for livet! Å sitte sammen med venner og kolleger i det fri på over 2 000 m o h og nyte god mat og drikke er en fantastisk opplevelse! Skikjører eller ei, alle kan komme seg opp til pikniken.

 

Offpistkjøring

Freeride i Bad Gastein arrangerer spennende offpist-skikjøring på steder som ingen andre finner frem til. Med en kyndig fjellguide får man sjansen å oppdage offpist-skikjøringen når den er som best. Dette går også utmerket an å bestille til de som ikke har prøvd offpist tidligere.

 

Bellevue Alm med rodel

Et besøk på en av Europas eldste alpehütter Bellevue Alm blir et hyggelig minne. Hütten ligger på 1 300 meters høyde og hit kommer man seg med sitteheis. Vel oppe på hütten bys man på glühwein før det er klart for en frisk rodeltur ned til landsbyen igjen – for den som våger.

 

Langrenn

I Gasteinerdalen finnes det flere ulike langrennsløyper for den som har lyst til å gå langrenn. Totalt finnes det 90 km spor, både i dalen og oppe i høyden med skiheisene.

 

Hofkeller - fondue & raclette

Beliggende i Hotel Salzburgs rustikke og sjarmerende kjellerhvelv serverer restaurant Hofkeller tradisjonell fondue, raclette og Steinplatte.

 

 

Bygg en iglo

Her du alltid hatt lyst til å prøve å leve som en eskimo? Då burde du sjekke ut hvordan det er å bygge iglo. Dette er ikke bare morsomt, det styrker fellesskapet, selvtilliten og samarbeidet mellom kolleger. Det finnes flere ulike måter å bygge iglo på og sammen finner man den beste måten for å lykkes.

 

Bestill skiskole

Lær deg å kjøre ski eller utvikle skikjøringskunnskapene dine med skiskolen i Bad Gastein.

 

Guiding i Bad Gastein

Bad Gastein har i flere hundre år vært et berømt kursted. Oppdag byens historie og severdigheter på en historisk rundvandring sammen med en egen norsktalende guide. 

 

Trugetur

Vil man teste ut noe annet enn skikjøring en dag, er trugetur et flott alternativ. Utstyrt med truger og staver vandrer man gjennom snøkledde skoger og opp på topper med fin utsikt over Gasteinerdalen. 

 

Ice-stick shooting, glühwein og bål ved Grüner Baum

Utfordre dine kolleger i den klassiske alpe-sporten: ice-stick shooting, som minner litt om curling og bowling. Mellom spillene kan man sitte ved bålet og varme seg med et glass glühwein. Ice-stick shooting spilles helst i lag og fungerer både som en dags- eller kveldsaktivitet. 

 

Riding på Islandshester

Riding er et utmerket alternativ til de som ikke vil kjøre ski. På islandshestenes rygger begir man seg ut i Gasteinerdalens vakre natur sammen med en utdannet leder. Rideturen tar cirka 1 time og passer best til personer med noe ride-erfaring.

 

Utflukter

Skisafari i Ski Amadé

Ettersom Gasteinerdalens heiskort inngår i ”Ski Amadé” kan man kjøre ski i flere systemer. Vår skisafari starter om morgenen med en 40-minutters busstur til Alpendorf. Vel fremme tar vi skiveien hele strekket til Wagrain og videre til Flachau. Vi gjør noen velfortjente stopp på noen av de gemyttlige almene og stanser på topper for å nyte flott utsikt og fjellmassiver. I Flachau får vi sjansen til å teste ut Herman Maiers hjemmebakke, før vi avslutter med livlig afterski i Flachau.

 

Offpistkjøring

Freeride i Bad Gastein arrangerer spennende offpist-skikjøring på steder som ingen andre finner frem til. Med en kyndig fjellguide får man sjansen å oppdage offpist-skikjøringen når den er som best. Dette går også utmerket an å bestille til de som ikke har prøvd offpist tidligere.

 

Utflukt til Salzburg

Foretrekker man kultur og shopping heller enn eventyrlig skikjøring kan man bli med på en dagsutflukt til Mozarts hjemby Salzburg. Enten leter man seg frem gjennom byens slyngende bebyggelse på egen hånd eller så benytter man seg av en norsktalende guide. Bussreisen til Salzburg tar en drøy time fra Bad Gastein. 

 

Dag 1 – Ankomst til Bad Gastein

 • Innsjekking på Hotel Salzburger Hof fulgt av en god lunsj på Jagdstube
 • Konferanse på hotellet
 • Tid for avkobling i hotellets spa-avdelning
 • Velkomstdrink og femretters middag i Ritz Restaurant
 

Dag 2 – Teambuilding med gemensam skikjøring

 • Skikjøring med egen guide i skisystemet Sportgastein
 • Gemensam lunsj på Valeriehaus
 • Afterski på Silver Bullet Bar
 • Fondue og fartsfylt rodeltur fra Bellevue Alm
 

Dag 3 – Konferanse og frie aktiviteter

 • Stor frokostbuffé fulgt av konferanse
 • Frie aktiviteter: Skikjøring på Stubnerkogel, vinterpromenad til Grüner Baum eller besøk på thermalbadet Felsentherme
 • Femretters middag fulgt av pubquiz på Eden’s Pub
 

Dag 4 – Konferanse og hjemreise

 • Stor frokostbuffé og utsjekking
 • Konferanse og lunsj på Jagdstube
 • Transfer fra Bad Gastein til flyplassen