Øvrige populære konferansesteder

Saalbach - effektivt skisystem med bra afterski

Koselig by beliggende kun en time fra Salzburg, mengder med aktivitetsalternativer og et fargerikt uteliv. Alt dette gjør Saalbach til en perfekt destinasjon for konferansereisen.

Enten det er sommer eller vinter kan Saalbach levere en fantastisk opplevelse. Saalbach er en del av det gigantiske skisystemet, Skicircus, som består av blant annet Hinterglemm, Leogang og Fieberbrunn. Du får allsidig skikjøring i variert terreng.

Kitzbühel - skikjøring i verdensklasse

Kitzbühel er en av Østerrikes mest kjente vintersportssteder som har lokket skikjørere helt siden slutten av 1800-tallet. Denne fargerike byen er omkranset av restauranter, barer og fine hoteller som passer perfekt for konferansen.

For den som ikke vil kjøre alpint finnes det masse annet å gjøre. Gå langrenn, koble av på et av byens spa, shoppe eller utfordre kollegaene i kjelkerace. Afterskien må man ikke gå glipp av, den er kjent for å være i en egen klasse.

Engelberg - offpistkjøring med kort transfer

Nordmenn har opp gjennom årene valfartet til Engelberg for å oppleve den utrolig lett tilgjengelige offpistkjøringen. Med kort transfer og gode konferansemuligheter kan man få tidenes opplevelsekonferanse.

Engelberg er en fin destinasjon for grupper som vil ned og kjøre ski, konferere og inspireres sammen. Her finnes hotell i alle ulike klasser og for å være Sveits er det ganske prisgunstig. Byens flere ulike barer og restauranter garanterer en hyggelig kveld både for den rolige og den festglade.