Reis trygt med oss i vinter

Vanlige spørsmål og svar

Hva skjer om UD fraråder å reise til mitt reisemål?

Om UD skulle fraråde reiser som ikke er strengt nødvendige til ditt reisemål, vil vi kansellere reisen. Du kan da velge og endre eller avbestille din reise. Pakkereiseloven vil da tre i kraft og du vil få refundert reisens kostnad i sin helhet.

Hvordan ivaretar dere sikkerheten til gjestene på hotellene dere bruker når det gjelder Covid-19?

Vi stiller høye krav på oss selv og følger både våre egne rutiner og de sikkerhetsbestemmelsene de lokale myndigheter innfører i samband med Covid-19. På våre hoteller har vi blant annet innført nye smittevernrutiner, som avstandsmarkering ved innsjekk, skjerpede vaskerutiner, håndsprit (Antibac) på samtlige rom og felles arealer, fleksible åpningstider i våre restauranter, lengre avstand mellom bordene og bordsetninger. 

Må man bruke munnbind på flyet?

Vi har et nært samarbeid med flyselskapene som vi bruker og våre sikkerhetsrutiner er basert på anbefalinger fra lokale myndigheter og EASA (Det europeiske luftfartssikkerhetsbyrå). I dagens situasjon må munnbind brukes av besetning og passasjerer undere hele reisen.

Hva med skiheisene? Er de åpen?

Skiheisene på våre destinasjoner har vært åpen siden i sommer.


Har du flere spørsmål? Kontakt oss på info@alpereiser.no

Vi ser virkelig frem til å se dere i Alpene i vinter!

1. Lovfestet reisegaranti

Vi er medlem av Reisegarantifondet og du kan derfor kjenne deg 100 prosent trygg når du bestiller en reise gjennom oss. Vi har siden starten av Coronapandemien i 2020 utbetalt 100 millioner kroner til alle våre kunder som ikke kunne gjennomføre sin reise.

 

2. Komfortabelt og sikkert

Når du reiser med oss vil vi alltid sørge for at du kommer deg trygt og sikkert frem til ditt reisemål. Om det allikevel skulle inntreffe noe uforutsett så er det fortsatt vårt ansvar og sørge for at du kommer frem til reisemålet på en raks og trygg måte.

 

3. Direktefly og egen transfer

Vi bruker skandinaviske flyselskaper og våre flytider optimalt tilpasset for at du skal få så mye tid som mulig på ditt reisemål. Når du reiser med oss vil du kunne ta med deg minst 20 kg bagasje uten ekstra kostnad for deg. Her vil du spare mange hundrelapper om vi sammenligner med rutefly. Vi tilbyr også busstransfer fra flyplassen direkte til hotellet for deg og din bagasje. Dette er atskillig rimeligere enn å leie bil eller ta en taxi.

 

4. Reiselederservice under hele reisen

Profesjonelle reiseledere med de gule jakkene er velkjent kjennetegn for STS Alpereiser. Samtidig er våre dyktige guider habile skikjørere  med stor kunnskap om stedet de jobber på, hotellene og skimulighetene på akkurat ditt reisemål. Har du spørsmål eller problem som du vil ta opp, så står våre guider berett til å hjelpe deg. Våre reiseledere vil sørge for at ditt besøk blir så behagelig som overhodet mulig, så kan du fokusere på en ting – nemlig ferie! Veldig mange av våre gjester setter stor pris på vår gode service og samtidig gir den våre gjester et enda bedre opphold.

 

5. Ingen overraskende kostnader

Glem skjulte kostnader og uforutsette utgifter. Nå du bestiller en pakkereise hos oss er det meste inkludert i prisen. Vår konsept Alpe Inclusive er de mest gunstige skireisene som finnes på markedet i dag og kan kun bestilles gjennom oss. I denne reisen er alltid følgende inkludert, som direktefly, bagasje, overnatting i nærheten av heisen, halvpensjon, 6-dagers skikort og reiselederservice. Med andre ord, en komplett skiferie. Skulle det inntreffe noe uforutsett, som flyforsinkelser, er det vi som har ansvaret for at du kommer frem til ditt reisemål uten at det koster noe ekstra.

 

6. Eksperthjelp før du bestiller reisen

I over 44 år har vi arrangert skireiser til Alpene og vi våger å påstå at ingen kan Alpene bedre enn oss. Vi har håndplukket over 180 hotellet på 15 snøsikre reisemål. Høy kvalitet ligger i vårt DNA og vi vil alltid tilby deg det absolutt beste. Alle som jobber hos oss er over middels interessert i skikjøring og en veldig bred kunnskap om Alpene. Kontakt oss på telefon eller via mail om du trenger hjelp til å bestille din reise eller bare har spørsmål du ønsker svar på. Vi er her for deg og gir deg gjerne våre beste reisetips!