Aktiv ferie og trygg planlegging

Bestill din sommerferie på en trygg måte for deg

Vi på STS Alpereiser vil at du skal kjenne deg 100 prosent trygg når du bestiller din ferie med oss. Derfor tilbyr vi nå Åpent kjøp til alle som bestiller sin sommerferie i mars og april. Dette innebærer at du som vår kunde har rett til å avbestille eller endre din reise uten kostnader frem til den 30. april.

Tilbudet gjelder alle bestillinger på våre sommer- og vandringsreiser. Kontakt oss nå, så hjelper vi deg å bestille din sommerferie. Ring våre dyktige reiserådgivere på telefon 21 31 49 00 eller bestill direkte på våre nettsider.

Vilkår for Åpent kjøp:

Tilbudet gjelder for alle nybestillinger, fra og med den 10. mars. Bestillinger som er gjort før denne dato omfattes ikke av dette tilbudet.

  • Du som bestiller ny sommerferie i vårt charterprogram (i perioden 2. mai – 26. september) har rett til å avbestille reisen uten kostnader frem til den 30. april.

  • Du som har bestilt din charterreise har rett til å endre din reise en gang, frem til 30 dager før avreise uten kostnader.

  • Om du bestiller en ny reise må den ha avreisedato, senest den 26. september. Tilbakebetaling av differansen vil ikke finne sted om den siste bestillingen er rimeligere enn din første bestilling. Er derimot reisen dyrere må du selv betale differansen.

Bestill før 30. april – spar opptil 3 500 kr

I tillegg til åpent kjøp, er alle middager til en verdi av opptil 3 500 kr inkludert i din sommer- eller vandringsreise som er bestilt før den 30. april.

Finn din reise med åpent kjøp

Våre beste hotell

Sorter etter