Norsk reiseselger til vårt hovedkontor

Norsk reiseselger til vårt hovedkontor!

Som reiseselger jobber du hovedsakelig med rådgivning og salg av reiser samt kundeservice på vårt hovedkontor i Göteborg.

Du vil være en del av vårt nordiske salgsteam og rapporterer til Sales & Marketing Director.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være:

  • Salg av reiser per telefon og mail
  • Rådgivning og kundeservice per telefon, mail og chat
  • Aktiv kundebearbeiding
  • Oppfølging av eksisterende og nye kunder
  • Økonomisk oppfølging
  • Diverse administrative oppgaver 

Egenskaper:

Du liker salg og å prate med mennesker samt er serviceinnstilt. Det er en fordel om du har jobbet i Alpene tidligere, men dette er ikke obligatorisk. Du er en engagerat og selgende lagspiller som liker å jobbe i et miljø med høyt tempo. Du behersker norsk bra både skriftlig og muntlig, og det er en fordel om du også kan svensk. Vi ser gjerne også at du er en person som er aktiv og glad i å stå på ski.

Vi kan tilby:

Vi kan tilby deg en morsom og utfordrende rolle i et selskap med et kjent varemerke, hvor du får muligheten til å jobbe med dyktige kolleger som har en aktiv livstil og stor interesse for skikjøring til felles.

STS Alpereise kan dessuten tilby muligheten for videre utvikling i selskapet og med mulighet til å jobbe i utlandet.

Varighet:

Stillingen er midlertidig heltid, med mulighet til fast jobb. Tiltredelse snarest. Plassering: STS Alpresors hovedkontor i centrala Göteborg.

Søknad:

Send oss din CV og søknad til louice.bekkevold@alpereiser.no 

Søknadene behandles fortløpende, så send gjerne din søknad snarest.

Om STS Alpresor

STS Alpresor er Nordens ledende reisearrangør med ca 45 000 reisende til Alpene hvert år. STS Alpresor arbeider med varemerkene STS Alpresor i Sverige, STS Alpereiser i Norge og STS Alppimatkat i Finland. I sortimenter har vi 15 skidestinasjoner i Alpene inkludert Bad Gastein og Cervinia hvor STS Alpresor eier og driver 10 hotell.