Vil du bli en av oss?

Er du intressert i å arbeide med noe som du brenner sterkt for, nemlig aktive reiser til Alpene? Da er STS Alpereiser noe for deg. Du har muligheten til å arbeide både utenlands og på hovedkontoret i Gøteborg, og på denne siden legger vi ut informasjon om aktuelle jobbmuligheter.  Nå er vi på jakt etter reiseledere/guider for sommersesongen 2018.

Karriere og Kurs

Product Manager - Norge

Nå søker vi en dreven Product Manager til vår norske salgs- og markedsavdeling i Gøteborg. Som PM driver du den daglige markedsføringen samt salgsaktiviteter som gjelder det norske markedet. Dette innebærer at du har ansvaret for den norske hjemmesiden, sosiale medier, events og partnersamarbeid.

Les mer og søg

Bli reiseleder eller skiinstruktør i Alpene!

Vi i STS Alpereiser er stolte av våre reiseledere. De flinke guidene er en viktig grunn til at våre gjester kommer tilbake år etter år. 

Våre populære sommerkurs har avreise fra Sverige. Klikk nedenfor og bli omdirigert til vår svenske hjemmeside der du finner all informasjon om kurset. 

Les mer og søk

Norsk reiseselger til vårt hovedkontor!

Som reiseselger jobber du hovedsakelig med rådgivning og salg av reiser samt kundeservice på vårt hovedkontor i Göteborg.

Les mer og søk