Hotel Salzburger Hof

Hotel Salzburger Hof - klassisk luksus og god mat

Hotel Salzburger Hof er et klassisk hotell perfekt beliggende i Bad Gastein. Hotellet er smakfullt innredet med fine rom, flere restauranter, barer og romslige konferanselokaler som passer både store og små grupper.

Hotellet har blitt belønnet 3 år på rad med Certificate of Excellence på TripAdvisor for sin gemyttlige stemning, førsteklasses service og sitt velkjente kjøkken. 

Maten er i fokus på Hotel Salzburger Hof

Hotellet er kjent for sin enestående mat. Hver morgen dekkes det opp en stor frokostbuffet med alt fra varme, nybakte croissanter og flere slags müsli til eggerøre med sprøstekt bacon og pannekaker. På ettermiddagen serveres en lettere afterskibuffet i Ritz Bar og kveldens middag innledes med salatbuffet, fulgt av dagens suppe og fritt valg av tre delikate varmretter. Som avslutning serveres en lekker dessert.

 

Afterski og party

I hotellets populære Ritz Bar er det hyggelig å slå seg ned for en drink både før og etter middagen. Flere ganger pr. sesong opptrer kjente norske artister på hotellet. Søker man etter livligere afterski eller disco kan man stikke ned til Silver Bullet Bar som ligger et steinkast fra hotellet. 

 

Spa & velvære

På Hotel Salzburger Hof er det foruten to nye spa-avdelinger også et spa; ”Health & Beauty Center”, som tilbyr det meste for kropp og sjel. Velg mellom alt fra fango (leirinnpakning) til klassisk massasje og reflekssone-massasje, alt til meget fordelaktige priser.

 

Romslige konferanserom

Hotellet er utrustet med 6 konferanselokaler med plass til 10-140 personer. Alle er utstyrt med prosjektor, lydsystem og flipover.

 

 

KonferanseromTeaterSkolU-FormRunt bord
Auditorium (116,95 m²) 150 plasser - - -
W.A. Mozart room (60 m²) 80 plasser 50 plasser 28 plasser -
J. Haydn room (31,29 m²) 40 plasser 30 plasser 18 plasser -
J. Strauss room (17,49 m²) - - - 10 plasser
A. Bruckner room (23,59 m²) 25 plasser 18 plasser 12 plasser -
F. Schubert room (41,38 m²) 45 plasser 30 plasser 20 plasser -
  

Spa og wellness

Bad Gastein er et verdensberømt kursted dit folk har valfartet i århundrer. På 700-talet oppdaget man de første varme- og mineralholdige kildene i Gasteinerdalen. Man fant ut at vannet hadde legende kraft og Bad Gastein ble verdens mest kjente kur-sted.

Luksuriøs avkobling på Hotel Salzburger Hof

På Hotel Salzburger Hof finnes det to luksuriøse spa-avdelinger med boblebad, bassenger og flere ulike typer badstuer. Her kan man slappe av etter en lang dag i bakken og nyte roen og den fantastiske utsikten. Det går også an å bestille en massasje eller en skjønnhetsbehandling.

 

Bad i varme kilder på Felsentherme

I nabolaget til Hotel Salzburger Hof ligger Europas mest miljøvennlige bad og spa-anlegg. På Felsentherme finnes tusenvis av kvadratmeter med spa-område med flere typer badstue, dampbad, sol-landskap og oppvarmede bassenger – både innen- og utendørs.

 

Gasteiner Heilstollen – besøk de varme grottene

Rundt 1940 lette man fremdeles etter gull i Gasteiner­dalen og gruvearbeiderne var uvanlig friske. Man forstod da at disse omgivelsene var bra for helsen. Edelgassen radon ble oppdaget og siden 1952 har man benyttet disse grottene i medisinsk sammenheng. Grottene strekker seg 2 km rett inn i fjellet og lufttemperaturen er 38 – 41,5°.