Sommerkonferense i Cervinia

Aktiv sommerkonferanse i italienske Cervinia

Ta konferansen til nye høyder! Cervinia er Italias høyest beliggende lpelandsby som tilbyr alt for en aktiv konferansereise. Vandre, sykle, spille golf, nyte god mat og fine viner. Her finnes også fine møtelokaler som passer perfekt for både små og store konferansegrupper.

En konferanse i Cervinia kommer garantert til å skape herlig fellesskap og gi hele bedriften minner for livet! Cervinia er en liten italiensk perle midt i den vakre Aostadalen som er kjent for sine spektakulære fjellkulisser, rike naturliv og imponerende alpelandskap. Landsbyen ligger høyt på 2 050 moh mellom Plateau Rosa og den ikoniske fjelltoppen Matterhorn, som strekker seg opp til 4 478 moh. Naturen inviterer til vidunderlige vandringer langs krystallklare alpeinnsjøer og stille skoger med et variert terreng som passer så vel nybegynnere som proffer.

Bredt utvalg av aktiviteter og utflukter

I Cervinia finnes det et bredt utvalg av sommeraktiviteter. Å vandre er den mest populære aktiviteten her, men Cervinia har også blitt et mekka for el-sykling med sine mange vakre sykkelruter. For golfelskere tilbyr Golf Club Cervino en spektakulær 18-hullsbane med fantastisk utsikt og en utmerket restaurant for avslutning. Den eventyrlige kan også glede seg over eksotisk sommerskikjøring på Plateau Rosas solfylte isbre, hele 3 500 moh!

Utover dette finnes et gedigent utfluktsprogram med dagsutflukter til flere av Europas fremste severdigheter. Bli med og opplev vingårder eller den historiske byen Aosta By, som med sitt vakre torg og historiske etterlevninger og arkitektur har fått kjælenavnet "Alpenes Roma".

Å reise til Cervinia på konferanse kommer garantert til å gi hele bedriften fantastiske minner for livet. Velkommen til de italienske Alpene i sommer!

Konferansepakke til Cervinia:

  • Fly t/r fra Oslo inkl bagasje
  • Transfer til Cervinia t/r
  • 3 netter overnattning på Hotel Marmore****
  • Stor frokostbuffé hver morgen
  • 3 gode fireretters middager
  • Konferansekoordinator og guide

Hotel Marmore****

Populære Hotel Marmore er vårt stjernehotell i Cervinia, som passer perfekt for hele bedriftens konferansereise. Her bor man behagelig med perfekt beliggenhet, midt i landsbyens koselige hovedgate. Rommene er av ypperste klasse med påkostede materialvalg i rustikk Aosta-stil, mange av de har dessuten egen balkong med utsikt over Matterhorn og det imponerende Monterosa-massivet. Hotellet har flere fine fasiliteter; inkludert en hyggelig restaurant, bar og tilgang til et treningsstudio.

Les mer om hotellet

Populære aktiviteter i Cervinia

Vandring & lunsj

Bli med på en storslagen vandring gjennom Cervinias vakre landskap! Vandringen ledes av en lokal fjellguide som deler kunnskapen sin med dere gjennom dagen. Ved lunsj tar vi en pause og spiser noe godt på en av de koselige fjellhyttene.

 

Golf

Ved foten av Matterhorn ligger Italias høyest beliggende 18-hulls-bane, Golf Club Cervinio. Klubben åpnet allerede i 1955 og hit har golfentusiaster blitt lokket siden den gang. Å se golfballen mot fjellene er en mektig følelse som gir en helt ny dimensjon til golfspillet. 

 

Sommerskikjøring

Ingen steder i Alpene finnes det skiheiser så høyt over havet som i Cervinia og Zermatt. På den solfylte isbreen Plateau Rosa kan du kjøre ski hele året i 20 løyper. Den store høyden garanterer bra snøforhold, og snøen forblir kald også på sommeren.