Sommerkonferense i Bad Gastein

Aktiv sommerkonferanse i østerrikske Bad Gastein

Østerrikske Bad Gastein er vårt mest populære konferansested, som tilbyr en perfekt kombinasjon av eventyrlige aktiviteter, behagelig overnatting, god mat og utmerkede konferansemuligheter. Vandre, sykle, koble av på spa, nyte førsteklasses middager og ha glede av hotellets velutstyrte konferanselokaler.

Bad Gastein ligger midt i nasjonalparken Hohe Tauern, som har blitt utpekt til Østerrikes vakreste naturområde en rekke ganger. Her blandes frodige dalfører med høye fjellmassiver, noe som gir dramatiske skiftninger i naturen og inviterer til spennende vandringer, utflukter og aktiviteter. Landsbyen ligger langt sør, ca 20 mil fra Middelhavet, noe som gjør at solen står høyt i sommerhalvåret. Varmen, i tillegg til den store høyden gir et behagelig klima, og dessuten er luften krystallklar og myggfri.

Takket være sine varme kilder ble Bad Gastein kjent som et verdensberømt kursted allerede på 1790-talet. Datidens største celebriteter og kongelige besøkte landsbyen hvert år for å nyte ren alpeluft, god mat og kurbad. I dag drives hele det moderne heissystemet av vannkraft fra kildene, og om sommeren smelter snøen og løypene forvandles til blomstrende beitemarker. Et skikkelig Alpe-paradis med spennende historie!

Bredt utvalg av aktiviteter og utflukter

I Bad Gastein finner man et stort utvalg av aktiviteter og spennende utflukter som lokker i sommermånedene. Landsbyen tilbyr en mengde ulike muligheter, inklusive fantastiske spa-opplevelser, golf, rafting og klatring. Men det mest populære er å utforske naturen i følge med en dyktig guide for å oppleve Bad Gasteins fantastiske landskap. Våre vandringer passer for alle, med alt fra rolige spaserturer til mer avanserte, høyalpine eventyr.

Med sin sentrale beliggenhet har Bad Gastein et perfekt utgangspunkt for hyggelige dagsutflukter til noen av verdens mest fremstående severdigheter. Besøk Østerrikes høyeste fjell, Grossglockner, eller de UNESCO-listede byene Venezia og Salzburg.

Å reise til Bad Gastein på konferanse kommer garantert til å gi hele bedriften fantastiske minner for livet. Velkommen til de østerrikske Alpene i sommer!

Konferansepakke til Bad Gastein:

  • Fly t/r fra Oslo inkl bagasje
  • Transfer til Bad Gastein t/r
  • 3 netter overnattning på Hotel Salzburger Hof****+
  • Stor frokostbuffé hver morgen
  • 3 femretters middager av høy klasse
  • Konferansekoordinator og guide

Hotel Salzburger Hof****+

Vakre Hotel Salzburger Hof er vårt eget konferansehotell i Bad Gastein. Hotellet har en av landsbyens beste beliggenheter, midt i sentrum, med panoramautsikt over de omkringliggende fjellene. Her bor man behagelig i vakkert innredede rom med nøye utvalgte materialer ned til den minste detalj, og med tilgang til flere restauranter, barer, to luksuriøse spa-avdelinger, treningsrom og romslige konferanselokaler.

Les mer om hotellet

Konferanse 2 230 meter over havet

Opplev Alpenes nye topprestaurant Gipfelrestaurant Stubner, som ligger hele 2 230 moh og nyt Gasteinerdalens beste utsikt på den store solterrassen. Her finnes et stort utvalg av klassiske østerrikske retter, delikate salater og gode hamburgere tilberedt med kortreiste råvarer av ypperste kvalitet. Restauranten nås med Stubnerkogelheisen som går nede fra dalen og hele veien opp til toppen – enklere blir det ikke! Her finnes utmerkede konferansemuligheter om man vil kombinere god lunsj med jobb. Å avholde møter på en alpetopp er en heftig opplevelse!

 

Populære aktiviteter

Vandring & lunsj

Bli med på en storslagen vandring gjennom Gasteinerdalen! Vandringen ledes av en lokal fjellguide som deler kunnskapen sin med dere gjennom dagen. Ved lunsj tar vi en pause og spiser noe godt på Gipfelrestaurant Subner's hyggelige solterrasse.

 

På sykkel i Gasteinerdalen

Oppdag Gasteinerdalen på sykkel! Bli med på en guidet heldagsutflukt der vi sykler forbi blomstrende enger, høye fjellvegger og nyter fantastisk natur og imponerende utsikt. Selvsagt finnes det også mulighet til å leie sykler på egen hånd!

 

Rafting

Utstyrt med en våtdrakt og sko, hjelm, redningsvest og åre begir vi oss, sammen med en sertifiert raftingguide, ut på en to timer lang tur i den elven Salzach. Etter båtturen spiser vi en lett lunsj for å fylle på energien før vi drar tilbake til Bad Gastein.