Sommerkonferense i Alpene

Opplev Alpene med kollegene dine i sommer!

La sommerens konferansereise gå til Alpene! Om sommeren forvandles Alpene til et sommerparadis som passer perfekt for en aktiv konferansereise. Kombiner arbeid med storslåtte vandringer, eventyrlige aktiviteter og kulturrike dagsutflukter. Her finnes noe for alle, og vi hjelper dere med å skreddersy et unikt program som passer nettopp deres firma.

Velkommen til å utforske våre mest populære konferansesteder i Alpene; østerrikske Bad Gastein og italienske Cervinia. Hit lokkes våre gjester både sommer og vinter av den enestående naturen, de sjarmerende landsbyene og det brede utvalget av spennende aktiviteter.

Sommerkonferanse i sjarmerende Bad Gastein

Bad Gastein er vårt mest populære konferansested, som passer perfekt for både små og store bedrifter, med fullt av muligheter for en behagelig og fleksibel konferansereise. Her bor dere på ærverdige Hotel Salzburger Hof, som ligger midt i hjertet av landsbyen. Hotellet tilbyr smakfullt innredede rom, flere restauranter, barer, to luksuriøse spa-avdelinger og romslige konferanselokaler for grupper mellom 10–150 personer. Dette er det perfekte overnattingsstedet, som oppfyller alle deres ønsker.

I Bad Gastein finnes det et stort utvalg av aktiviteter og utflukter. Mange velger å vandre med guide oppe i fjellene, noe som passer for alle, da vandringen tilpasses etter gruppens tempo og vanskelighetsgrad. Sommeren i landsbyen er full av liv og det finnes mengder av koselige restauranter og hyggelige barer å utforske. Foruten vandring kan man også teste ut klatring, golf, ridning, rafting, el-sykling eller avkobling i varme kilder. Mulighetene er uendelige!

Sommerkonferanse i sporty Cervinia

I Cervinia bor dere på gjestefavoritten Hotel Marmore, som ligger midt i den sjarmerende hovedgaten i landsbyen. Hotellet er innredet i en moderne alpestil med innslag av tre, marmor og vakre tekstiler. På hotellet finnes det en hyggelig bar og restaurant med stort utvalg av italienske viner og god mat. Her finnes også mindre konferanserom som passer for grupper opptil 25 personer, men vi tar selvsagt også imot større konferansegrupper.

Cervinia er en sporty alpelandsby som ligger på hele 2 050 moh mellom isbreen Plateau Rosa og den ikoniske fjelltoppen, Matterhorn. Landsbyen her er mindre og roligere enn Bad Gastein, og fokus ligger på aktiviteter og utflukter mellom fjelltoppene. De store høydene og de ruvende fjellene inviterer til fantastiske vandringer, og vil man teste el-sykling, golf eller til og med skikjøring er også det mulig. Italia er jo også maten og vinens land, noe dere kan velge å utforske enda mer i løpet av reisen!