• Våre egne hoteller i Bad Gastein
  • Våre egne hoteller i Bad Gastein

Våre egne hoteller

Helt siden vi begynte å arrangere skireiser til Alpene har vi hatt som mål å kunne tilby våre gjester høy kvalitet og best mulig service. For å skape unike hotellopplevelser valgte vi i 1986 å starte med Hotel Gisela i Bad Gastein. I dag, nesten 30 år senere, driver vi seks hoteller i byen, alle med sin spesielle karakter og personlighet som får gjester til å komme tilbake år etter år. 

Hotel Salzburger Hof****+ - Bad Gastein

Klassiske Hotel Salzburger Hof ligger perfekt til i hjertet av Bad Gastein. Hotellet byr på en helt spesiell atmosfære og førsteklasses service. Her er to spa-avdelinger med bassenger, flere badstuer, massasje- og velværeavdeling samt barne- og spillerom. Alle rommene er vakkert innredet. og mange har utsikt over den vakre Gasteinerdalen.

Maten holder meget høyt nivå, og hver kveld serveres en fire-retters middag til våre halvpensjons-gjester. I hotellet ligger populære Ritz Bar, der man kan nyte en god drink og lytte til underholdning fra kjente svenske artister. I siste sesong var både Måns Zelmerløw og Sanna Nielsen på besøk.

 Mat på meget høyt nivå

 To spa-avdelinger

 Perfekt beliggenhet i byen

Les mer

Hotel Eden Rock***+ - Bad Gastein

Hotel Eden Rock er et klassisk alpehotell som ble totalrenovert i 2015 og fikk et fantastisk fint interiør. Her finner du byens mest populære restaurant, Angelo´s, der også frokosten serveres til hotellets gjester. Og Eden´s Pub, der det serveres øl fra hele verden.

 Klassisk alpehotell i moderne tapping

 Nyrenoverte rom med fin utsikt

 Byens mest populære restaurant, Angelo´s 

 

Les mer

Hotel Gisela***+ - Bad Gastein

Hotel Gisela er nabo med Hotel Salzburger Hof og et av de mest populære hotellene i byen. Ikke merkelig, siden det er relativt lite, intimt, personlig og koselig. Og det ligger nær både heisen og den populære afterskien på Silver Bullet Bar. Hotellets restaurant serverer god halvpensjons-middag hver kveld. 

 300 m til heisen og afterskien

 Ekte og hyggelig atmosfære

 Egen restaurant - Steakhouse Gisela 

Les mer

Ski Lodge Reineke***+ - Bad Gastein

Ski Lodge Reineke er vårt skandinaviske skikjørerhotell midt i Bad Gastein, bare 300 meter fra heisen. Hotellet byr på en sportslig og familiær atmosfære med høyt servicenivå. I hotellets hyggelige restaurant serveres halvpensjonsmiddagen, og her er også en lounge/bar.

 Sentral beliggenhet

 Restaurant & bar

 Store flersengsrom, opptil 7 personer

Les mer

Hotel Post**** - Bad Gastein

Hotel Post er et moderne designhotell som ligger midt i byen, nær Hotel Salzburger Hof. Atmosfæren er innbydende og romantisk og passer perfekt for par. I hotellet ligger den populære cocktailbaren Bellini Bar foruten en hyggelig restaurant i italiensk 50-60-talls stil. 

 God beliggenhet midt i byen

 Perfekt for par

 Koselig og romantisk atmosfære

Les mer

Villa Orania****+ - Bad Gastein

Villa Orania ligger et steinkast fra hovedheisen og Bad Gasteins sentrum. Her er luksuriøse leiligheter for deg som foretrekker høy komfort og samtidig vil ha litt mer uavhengighet enn på et hotell. Villa Orania tilbyr alt fra et penthouse for 4-6 personer til President´s Lodge for 6-10 personer. Frokost og de delikate middagene serveres på Hotel Salzburger Hof, 50 meter borte.  

 200 meter til heisen

 Luksuriøse leiligheter i utpreget alpestil

 Egen privat badstue

Les mer