• Select hoteller i Alpene
  • Select hoteller i Alpene

Alpereiser Select - våre utvalgte drømmehoteller

Etter mer enn 40 år i Alpene vet vi hvilke hoteller som kan levere en bedre opplevelse enn andre: Hoteller som foruten påkostede rom og høy standard også har en unik atmosfære og særpreget personlighet.

Alpereiser Select er et utvalg av våre absolutt beste hoteller med høy standard, ypperlig mat og god service. Mange av våre Select-hoteller har egen gourmetrestaurant og fine spa-fasiliteter. Våre Select-hoteller lengter man til etter en lang skidag i bakken.

Hotel Salzburger Hof****+ - Bad Gastein

Klassiske Hotel Salzburger Hof ligger perfekt til i hjertet av Bad Gastein. Hotellet byr på en helt spesiell atmosfære og førsteklasses service. Her er to spa-avdelinger med bassenger, flere badstuer, massasje- og velværeavdeling samt barne- og spillerom. Alle rommene er vakkert innredet. og mange har utsikt over den vakre Gasteinerdalen.

Maten holder meget høyt nivå, og hver kveld serveres en fire-retters middag til våre halvpensjons-gjester. I hotellet ligger populære Ritz Bar, der man kan nyte en god drink og lytte til underholdning fra kjente svenske artister. I siste sesong var både Måns Zelmerløw og Sanna Nielsen på besøk.

 Mat på meget høyt nivå

 To spa-avdelinger

 Perfekt beliggenhet i byen

Les mer

Villa Orania****+ - Bad Gastein

Villa Orania ligger et steinkast fra hovedheisen og Bad Gasteins sentrum. Her er luksuriøse leiligheter for deg som foretrekker høy komfort og samtidig vil ha litt mer uavhengighet enn på et hotell. Villa Orania tilbyr alt fra et penthouse for 4-6 personer til President´s Lodge for 6-10 personer. Frokost og de delikate middagene serveres på Hotel Salzburger Hof, 50 meter borte.  

 200 meter til heisen

 Luksuriøse leiligheter i utpreget alpestil

 Egen privat badstue

Les mer

Hotel Principe delle Nevi****+ - Cervinia

Hotel Principe delle Nevi er vårt mest luksuriøse hotell med vakkert, moderne interiør. Her er ski-in/ski-out, og hotellet har skyttelservice til og fra sentrum. Dessuten både innen- og utendørs basseng, boblebad og en populær terrasse med lunsjservering og afterski.

 Gratis skyttelservice til og fra byen

 Innen- og utendørs basseng

 Prisbelønnet restaurant

Les mer

Grand Hotel Zell am See****+ - Zell am See

Grand Hotel Zell am See er et tradisjonsrikt hotell med magisk beliggenhet, like ved stranden til innsjøen Zeller. Hotellet har en meget godt likt restaurant, der det hver kveld serveres et utvalg av tre retter (fisk, kjøtt eller vegetarisk). Her er også en stor spa-avdeling med alt man kan tenke seg. Et nyåpnet kasino ligger i hotellet.

 Rommelige rom med fin utsikt

 Stor spa-avdeling

 Fin restaurant og bar

Les mer

Hotel Alpenruh**** - Serfaus

Hotel Alpenruh er et hyggelig hotell i begynnelsen av byen og bare 100 m fra Alpenes eneste tunnelbane, den såkalte "Dorfbahn", som bringer deg raskt og enkelt til heisen om morgenen. I hotellet er det spa-avdeling med basseng og badstue samt en trivelig bar og restaurant.

 Rolig beliggenhet

 Basseng og badstue

 Restaurant, bar og lounge

Les mer

Posthotel Schladming**** - Schladming

Posthotel Schladming ligger midt i sentrum med gangavstand til Planaiheisen. Hyggelig bar og restaurant og utmerket vinkjeller. Spa-avdeling med badstue, dampbadstue og boblebad.

 Sentral beliggenhet midt i sentrum

 Spa-avdeling med badstue, dampbadstue mm.

 Restaurant med vinkjeller

Les mer

Il Capricorno**** - Sauze d'Oulx

Il Capricorno er et koselig chalethotell som ligger vakkert til midt i løypa på1.800 moh. I hotellets restaurant serveres god mat som har fått flere utmerkelser i blant annet Guide Michelin. Hotellet tilbyr skyttel med snøscooter til og fra byen mot avgift. 

 Ski-in/ski-out

 Restaurant med utmerkelser i Guide Michelin

 Unike rom med trivelig alpefølelse

Les mer

Hotel Somont**** - Val Gardena

Hotel Somont er et meget godt likt hotell av høy klasse med ski-in/ski-out rett bak huset Sella Ronda/Ciampinoi. I hotellet er det en trivelig loungebar og restaurant som serverer utsøkt mat. Her er også en stor spa-avdeling med basseng, badstue, dampbad, boblebad og velværeavdeling. 

 Basseng, badstue og dampbad

 Familiært med høy klasse

 Restaurant, bar og lounge

Les mer

Hotel Panther**** - Saalbach

Hotel Panther ligger midt i hovedgaten og bare 50 meter fra heisen. Herlig vinterhage med oppvarmet utendørsbasseng og bar. Dessuten en velværeavdeling med badstue og mulighet for massasje og skjønnhetsbehandlinger.

 Midt i hovedgaten

 Utendørs basseng og velværeavdeling med badstue

 50 meter fra heisen

Les mer

Hotel Chalet Mounier****+ - Les 2 Alpes

Hotel Chalet Mounier har vært et familieeid hotell gjennom flere generasjoner. Det har en koselig bar og lounge samt spa-avdeling med badstue, dampbad og boblebad. Dessuten utendørs-basseng, treningsrom og mulighet til å få massasje (mot avgift). I hotellets hyggelige restaurant serveres både frokost og fire-rettes middager.

 Fri skyttelservice til Jandri express

 Restaurant med stjerne i Guide Michelin

 Stor spa-avdeling

Les mer

Hotel Alpina**** - Ischgl

Hotel Alpina har en blandning av moderne og tradisjonell tyroler-stil. Det ligger sentralt, nær heisene Pardatschgrat og Fimba. Her er en hyggelig spa-avdeling med utsikt over fjellene samt bar, lounge og en populær restaurant. 

 Spa-avdeling med utsikt over fjellene

 Bar, lounge og restaurant

 150 meter til heisen

Les mer