• Family hoteller i Alpene
  • Family hoteller i Alpene

Alpereiser Family - perfekte hoteller for familien

Å reise til Alpene er en fantastisk ferieopplevelse. Til forskjell fra våre norske fjell gjør nærheten til Middelhavet klimaet perfekt for skikjøring, uten at det blir for kaldt - og mørkt. De seneste årene har mange skisteder i Alpene satset stort på å forbedre produktet for barnefamilier med moderne heiser, flerspråklige skilærere, og ikke minst gode hoteller med familiens behov i fokus.

Alpereiser Family er et utvalg av våre beste familiehoteller. Her finner du flersengsrom for hele familien og beliggenhet nær heisen. Selvsagt har hotellene egen restaurant og fine fellesarealer for familien til å utfolde seg på. Kort og godt hoteller som hele familien kan nyte, uten at det oppstår krangel.

Ski Lodge Reineke***+ - Bad Gastein

Ski Lodge Reineke er vårt skandinaviske skikjørerhotell midt i Bad Gastein, bare 300 meter fra heisen. Hotellet byr på en sportslig og familiær atmosfære med høyt servicenivå. I hotellets hyggelige restaurant serveres halvpensjonsmiddagen, og her er også en lounge/bar.

 Sentral beliggenhet

 Restaurant & bar

 Store flersengsrom, opptil 7 personer

Les mer

Hotel König*** - Saalbach

Hotel König ligger like ved skibakken og har egen nybegynnerbakke med heis i bakgården. Etter en dag i løypene kan du nyte internasjonale spesialiteter i hotellets restaurant eller koble av ved peisen i loungen. I hotellets spa-avdeling er det finsk badstue og dampbad. 

 Nær heis og sentrum

 Populær restaurant

 Gratis Wi-Fi

Les mer

Hotel Solaia*** - Val Gardena

Hotel Solaia ligger perfekt til med ski-in fra Sella Ronda/Dantercepies og bare 150 m fra Campinoiheisen. Hotellet har en hyggelig loungebar og restaurant samt spa-avdeling med basseng og badstue.  

 Ski-in

 150 meter til heis

 Basseng og badstue

Les mer

Hotel le Souleil'Or***+ - Les 2 Alpes

Hotel le Souleil'Or ligger perfekt beläget med ski-in/ski-out precis nedanför pisten. Hotellet har en trevlig bar och lounge och i restaurangen serveras både frukost och alla halvpensionsmiddagar. På hotellet finns dessutom en spa-avdelning med bastu, solarium och turkiskt ångbad.

 Ski-in/ski-out

 Spa-avdelning med ångbad

 Restaurang, bar och lounge

Les mer

Hotel Saalbacher Hof****+ - Saalbach

Hotel Saalbacher Hof ligger midt i byen, nær heisen og byens mange restauranter og barer. Man kan velge mellom flere romkategorier og alle tenkelige bekvemmeligheter. Stor spa-avdeling med boblebad, basseng badstue og treningsrom. 

 Sentral beliggenhet midt i byen

 Store, fine rom

 Spa med basseng, badstue, treningsrom m.m

Les mer