• Classic hoteller i Alpene
  • Classic hoteller i Alpene

Alpereiser Classic - gemyttlige alpehoteller med god beliggenhet

I løpet av våre 40 år som reisearrangør til Alpene har vi skaffet oss gedigen lokalkunnskp om stedene og om hvilke hoteller som er verdt å benytte. Å velge hotell handler ikke bare om faktisk standard, men det beror like mye på personalet og de øvrige gjestene for å få et godt opphold.

Våre Classic-hoteller har en familiær atmosfære, personlig service og lokal tilknytning. Langt fra store, upersonlige betongkomplekser eller trendy "konsept-hoteller". Classic-hotellene er i stedet relativt enkle og rimelige med 20-30 rom og nesten alltid drevet av eierfamiliene. Spør gjerne eierne om tips om bra løyper, lunsjrestauranter eller andre små godbiter som ikke er beskrevet på TripAdvisor.

Hotel Gisela***+ - Bad Gastein

Hotel Gisela er nabo med Hotel Salzburger Hof og et av de mest populære hotellene i byen. Ikke merkelig, siden det er relativt lite, intimt, personlig og koselig. Og det ligger nær både heisen og den populære afterskien på Silver Bullet Bar. Hotellets restaurant serverer god halvpensjons-middag hver kveld. 

 300 m til heisen og afterskien

 Ekte og hyggelig atmosfære

 Egen restaurant - Steakhouse Gisela 

Les mer

Hotel Meublé Gorret*** - Cervinia

Hotel Meublé Gorret er et koselig, familieeid og meget populært hotell med rolig beliggenhet i sentrum. Fra Plan Maison kan du kjøre ski helt fram til hotellet. Det har badstue (mot avgift) med utsikt mot Matterhorn og gratis Wi-Fi i hele huset. 

 Midt i sentrum

 Familieeid hotell med hyggelig atmosfære

 Skikjøring nesten helt fram til døren

Les mer

Haus Genewein***+ - St Anton am Arlberg

Haus Genewein er et populært hotell i St Anton med mange gjengangere blant gjestene. Løypene går rett bak hotellet, og det er enkelt å gli ned til heisen. Innredningen er hyggelig, og hotellet ligger bare etpar hundre meter fra sentrum.

 Nesten ski-in/ski-out

 Hyggeligste bostedet i St Anton

 Store rom

Les mer

Mountain home Villa Anna**** - Val Gardena

Mountain home Villa Anna er et heisnært hotell med hjemmekoselig stemning. Her er en komfortabel lounge med peis for avkobling. Dessuten spa-avdeling med badstue, dampbad og boblebad.

 Hjemmekoselig

 Spa med badstue og dampbad

 150 meter til heisen

Les mer

s'Hoamatl*** - Obergurgl

s'Hoamatl er et familieeid pensjonat med rolig beliggenhet nær heisen. Her bor man i lyse rom med god kvalitet og plass til hele familien. Hotellet har en liten spa-avdeling med badstue og boblebad. Wi-Fi mot avgift. 

 God beliggenhet, nær heis og sentrum

 Spa-avdeling med badstue

 Store rom med plass til hele familien

 

Les mer

Hotel Chalet des Champions*** - Les 2 Alpes

Hotel Chalet des Champions er et familieeid og koselig hotell i hovedgaten. De fleste rommene er nylig renovert og holder høy standard. Her er en liten spa-avdeling med badstue og dampbad foruten egen restaurant der halvpensjons-middagen serveres. Restauranten er kjent for sitt store vinutvalg.

 Familieeid og hyggelig hotell i hovedgaten

 Spa-avdeling med badstue

 Nyrenoverte rom

Les mer

Hotel Neue Post*** - Schladming

Hotel Neue Post ligger i en hyggelig gågate i sentrum, i gangavstand til Planaiheisen. Hotellet er trivelig og familiært med en populær bar, restaurant og spa-avdeling med badstue. Spa-avdelingen ligger i øverste etasje med herlig utsikt over byens mange hustak. 

 300 meter til heisen

 Spa og badstue med utsikt over byen

 Midt i sentrum

Les mer

Hotel Milano*** - Madonna di Campiglio

Hotel Milano er et hyggelig sted å bo, midt i sentrum. Herlig italiensk stemning, egen bar og store selskapsrom. Restaurant som er kjent for sitt italienske kjøkken og brede utvalg av viner. Badstue i kjelleren og gratis Wi-Fi i baren og på rommet.

 Koselig hotell med italiensk stemning

 Gratis Wi-Fi

 Restaurant og bar

Les mer

Hotel Meynet*** - Cervinia

Hotel Meynet er et av våre mest populære hotell i Cervinia, beliggende ved hovedgaten, 100 meter til heisen. Du kan kjøre ski nesten helt fram til hotelldøren. Den populære restauraten La Niccia, der halvpensjonsmiddagen serveres, ligger på gatenivå. 

 100 meter til heisen

 Skikjøring nesten helt fram til døren

 Personlig og hyggelig

Les mer

Hotel Garni Palin**** - Ischgl

Hotel Garni Palin er et velkjent hotell med sentral beliggenhet i Ischgl, like bortenfor Siverettabahn. Du kan gli på ski helt fram til hotellet. Der finnes en liten spa-avdeling med badstue, dampbad, solarium mm.

 Sentral beliggenhet i Ischgl

 Ski-in

 Spa med badstue

Les mer