• Våre hoteller i Alpene
  • Våre hoteller i Alpene

Hvilket bosted passer deg i ferien?

Sentral beliggenhet, god mat, luksuriøse rom, eller hvorfor ikke alt samtidig; full pakke?! Vi har arrangert skireiser til Alpene i over 40 år og vet hvilket bosted som er best for nettopp deg. Vi har valgt ut våre beste hoteller og samlet dem i ulike kategorier for å kunne hjelpe deg med å finne ditt drømmebosted i skiferien. Alle våre utvalgte hoteller har til felles at de får høyeste karakter hos våre gjester og på TripAdvisor. Les mer nedenfor om hvilket hotell som passer deg. 

Våre egne hoteller - kvalitet og service siden 1986

Helt siden vi begynte å arrangere skireiser til Alpene har vi hatt som mål å kunne tilby våre gjester høy kvalitet og best mulig service. For å skape unike hotellopplevelser valgte vi i 1986 å starte med Hotel Gisela i Bad Gastein. I dag, nesten 30 år senere, driver vi seks hoteller i byen, alle med sin spesielle karakter og personlighet som får gjester til å komme tilbake år etter år. 

 Heisnære og med sentral beliggenhet

 Førsteklasses servicenivå og bostandard

 Høy tilfredshets-score fra gjester og på TripAdvisor

 Egne restauranter med høyeste kvalitet

Les mer

Alpereiser Classic - Gemyttlige alpehoteller

Alpereisers Classic er hoteller som har en familiær og personlig atmosfære. Litt mindre i størrelse men som leverer en koselig følelse og ekte alpe-atmosfære.

 Tradisjonelle og mindre bosteder med hyggelig atmosfære

 Ofte familiedrevet med personlig service

 Høy tilfredshets-score fra gjester og på TripAdvisor

 God beliggenhet i byen

Les mer

Alpereiser Family - Det beste alternativet for familien

Alpereiser Family er et utvalg av våre beste familiehoteller. Her er det flersengsrom for hele familien, barnemenyer og supergod beliggenhet. Selvsagt har hotellene en egen restaurant og fine fellesarealer for familien. Kort og godt et hotell som hele familien kan nyte uten at det koster skjorta.

 

Les mer

Alpereiser Select - Våre utvalgte hoteller

Alpereiser Select er et utvalg av våre absolutt beste hoteller med høy standard, ypperlig mat og god service. Mange av våre Select-hoteller har egen gourmetrestaurant og fine spa-fasiliteter. Men for oss i Alpereiser handler høy standard like mye om at hotellene skal ha egen personlighet og identitet. 

 Hotell med minst 4 stjerner og gode karakterer fra våre gjester

 Maten, rommene og servicen er av høyeste klasse

 God beliggenhet i byen

 Unik karakter og personlighet

Les mer