Et vandringsparadis i høyden!

Med over 200 kilometer naturskjønne vandringsstier, fantastisk fjellutsikt, sommerskikjøring og et stort utvalg av aktiviteter har Cervinia blitt en feriefavoritt også om sommeren. Her trives livsnyteren som vil oppleve en aktiv ferie med ekstra gullkant i form av gode, lokale Aosta-viner, italienske delikatesser og bekvem overnatting.

Cervinia ligger i den vakre Aostadalen (Valle d’Aosta) som er kjent for sine spektakulære fjellkulisser, rike naturliv og imponerende alpelandskap. Byen ligger høyt, 2050 m o h mellom Plateau Rosa og den ikoniske fjelltoppen Matterhorn som strekker seg opp til 4 478 m o h. Naturen inviterer til fantastiske vandringer langs krystallklare alpeinnsjøer og stille skoger med variert terreng som passer både nybegynnere og proffer. 

Bestill før 31/3, så inngår alle middager

Om du bestiller vandringsreisen din før 31. mars 2019, så inngår foruten de fem lunsjene også de gode middagene i reisens pris (verdi opp til 2 000 kr).

Hvorfor velge Cervinia?

✔︎︎ 200 km vandringsstier
✔︎︎ Unike naturopplevelser
✔︎︎ Fantastisk matkultur
✔︎︎ Stort utvalg av aktiviteter
✔︎︎ Sommerskikjøring
✔︎︎ 18-hulls golfbane
✔︎︎ Nærhet til kultur
✔︎︎ Passer hele familien

Våre vandringer i Cervinia

Alpin vandring – Middels vanskelige vandringer i alpint miljø

Strekning: 8-12 km hver dag 
Høydeforskjell: 400-800 høydemeter hver dag

Mektig utsikt over Matterhorns topp • Piknik ved alpeinnsjøen Lago Cime Bianche (2 850 m o h)
Läs mer

Alpin vandring Pluss - krevende vandringer i alpint miljø

Strekning: 8-14 km varje dag 
Høydeforskjeller500-900 høydemeter hver dag

Den fantastiske utsikten over Matterhorn • vi piknik eller spiser lunsj på hytter i fjellene (inngår i prisen)
Läs mer

To-dagers guidet vandring!

Cervinia er virkelig et vandringsparadis og vi anbefaler alle å oppleve området høyt oppe. Om du ikke vil være med på en hel ukes vandring så tilbyr vi et to-dagers program med guide. Vandringene skjer søndag og torsdag. I løpet av disse vandringene kommer vi oss blant annet opp til Plan Maison (2 550 m o h) og nyter Matterhorns staselige utsikt og smaragdgrønne alpeinnsjøer. I vandringene inngår foruten transport og profesjonell guiding også to gode lunsjer. Les mer og se hele vandringsprogrammet her >>

Bestill

Hotell i Cervinia

Karta over Cervinia