Alpin vandring

Alpin Vandring - Middels vanskelige vandringer

Vår mest populære vandring! Her finnes det grupper med ulike nivåer, der vi noen ganger tar oss opp på fjellet med skiheisen og noen ganger til fots. Vi unngår de aller bratteste partiene og lange nedstigninger til fots. 

Melder du deg på Alpin Vandring har du fordelen av å velge mellom tre vanskelighetsgrader: grønn, blå og rød. Alpin Vandring krever god allmennkondisjon og fjellstøvler som støtter ankelen. 

Grønn gruppe

Den enkleste av gruppene. Det er fortsatt en flott vandringsuke, men på enklere underlag og litt bredere turstier. Her er det fokus på de vakre omgivelsene og turene har et rolig og behagelig tempo. På samme måte som de andre gruppene tar vi oss opp på fjellet slik at vi virkelig kan oppleve Gastein-dalen. 

Strekning: 5–10 km hver dag
Høydeforskjell: 200–450 høydemeter hver dag

Blå gruppe

En mellomgruppe med avansert stier og flere høydemeter både opp og ned. Tempoet er fortsatt rolig og vi tar ofte pauser for å nyte utsikten. 

Strekning: 8–10 km hver dag
Høydeforskjell: 300–500 høydemeter hver dag

Rød gruppe 

den tøffeste av Alpin Vandring-gruppene. Tempoet og antall høydemeter er høyere enn i den blå gruppen. En god målestokk er at man skal klare 300 høydemeter i timen. 

Strekning: 8–12 km hver dag
Høydeforskjell: 450–800 høydemeter hver dag

Antallet grupper og vanskelighetsgrader kan variere fra uke til uke avhengig av antall deltakere, vær og gruppenes nivå. 

 

Fakta Alpin vandring

Strekning: 

5–12 km hver dag 

Høydeforskjell: 

200-800 høydemeter hver dag 

Ukens høydepunkter: 

- Bad i innsjøen Palfnersee, 2 074 moh
- Gode lunsjer på familieeide hytter

Vandringene arrangeres fra uke 22 til 38

 

Se ukeprogram

Spar opp til 3 000 kr

Bestill innen 31/3 så inngår alle middagene

Hotell i Bad Gastein

Sorter etter