Vandringsreiser til Bad Gastein

Restplasser fra 4.495 kr/person →

Vandringsreiser til Bad Gastein

Vandringsreiser til Bad Gastein

Naturen rundt Bad Gastein betraktes av mange som Alpenes vakreste, og innbyr til flotte vandringer tilpasset ethvert utgangspunk.

I Alpenes største nasjonalpark, Hohe Tauern, kan vi love deg en uforglemmelig naturopplevelse. Vi tilbyr vandringer i fire varianter. Den enkleste er stavgangsvandring er vi går på veier og stier nede i Gasteinerdalen.  Alpinvandring foregår oppe i fjellet, men uten bratte partier og lange nedstigninger. Alpinvandring pluss går i større høyder og er mer krevende, mens de høyalpine vandringene er for deg i toppform. 

I Bad Gastein kan du velge og vrake i hoteller. Du kan bo på det velkjente Hotel Salzburger Hof, designhotellet Post, luksuriøse Villa Orania, koselige Hotel Gisela eller nyrenoverte Hotel Eden Rock. Felles for alle hotellene er at de holder en høy standard og at de ligger sentralt i Bad Gastein.

Spennende utflukter

Med sin sentrale beliggenhet er Bad Gastein et perfekt utgangspunkt for dagsutflukter til noen av verdens fremste severdigheter, som verdensarv-byen Venezia og Salzburg.

Et behagelig og myggfritt klima

Gasteinerdalen utmerker seg ved at det aldri er langt til en hyggelig fjellstue for en liten rast med god mat og godt drikke. Vandringsreisene våre tilbyr absolutt førsteklasses matstandard. Bad Gastein ligger langt mot sør, bare ca. 20 mil fra Middelhavet. Solen står høyt på himmelen om sommeren, og sammen med den store høyden får man et meget behagelig klima. Dessuten er luften krystallklar og myggfri, noe som hever kvaliteten på vandringene ytterligere.

Hva er inkludert i vandringsreisens pris?

I prisen på vandringsreisene våre er alt dette inkludert: Flyreisen t/r inkludert bagasje, transfer, overnatting på noen av våre komfortable hoteller med frokostbuffe, velkomstdrink, sakkyndig ledelse av erfarne guider, morgensamling med gjennomgang av dagens program, lokale transporter og heisturer. Dessuten fem lunsjer.

 

Hvilken vandringstype passer for deg? 

Vandringstype Vanskelighet Streckninger Høydeforskjeller
Nordic Walking  6-10 km/dag 50-300 m
Alpin vandring 5-12 km/dag 200-800 m
Høyalpine vandring  5-18 km/dag 600-1200 m

Våre vandringer i Bad Gastein

Nordic walking

Nordic Walking er vårt mest varierte program, der vi gjør alt fra å vandre langs Gasteinerdalens vakre stier og småveier, besøker Bad Hofgasteins fjell Schlossalm samt drar til Salzburg og utforsker denne vakre byen. Alt dette skjer på lett underlag og gode vandringsleder.

Strekninger: 6-10 km hver dag
Høydeforskjeller: 50-300 høydemeter hver dag

Alpin vandring

Alpin vandring er trinnet etter Nordic Walking. Det fine med Alpin vandring er, foruten de flotte fotturene, at vi deler dem opp i tre forskjellige vanskelighetsgrader og tempoer; Grønn, Blå og Rød. På det viset vil alle kunne delta i den gruppen som passer en selv.

Strekning: 5-12 km hver dag (avhengig av gruppen)
Høydeforskjell: 200-800 høydemeter hver dag (avhengig av gruppen)

Høyalpin vandring

Høyalpin vandring er den mest krevende av vandringene våre. Her må man ha god kondisjon og erfaring med fjellvandring. Vi starter tidlig om morgenen, ved åtte-tiden, og kommer hjem igjen ved 16-17-tiden. Vi får nyte spektakulære fotturer i fantastisk natur og miljø.

Strekning: 10-20 km hver dag
Høyeforskjell: 1000-1500 høydemeter hver dag

Hotell i Bad Gastein

Kart over Bad Gastein