Vasaloppet - Trailrunning Weeks

NYHET: Vasaloppet - Trailrunning Weeks

Bli med på en storslagen løper-reise til naturskjønne Bad Gastein. Her løper vi med magisk utsikt over de vakre alpetoppene. Våre erfarne ledere ser til at du får oppleve Bad Gasteins beste løpestier og hjelper deg å finslipe teknikken.

 • 5 dagers herlig trailløping i høyden
 • Teknikktips – ”Bli en bedre trailløper”
 • Bevegelighetstrening for løpere
 • Oppbyggende styrketrening
 • Inspirerende forelesning ”Slik forbereder du deg for Ultravasan45”

Hva skjer i løpet av reisen?

I løpet av uken blander vi herlige løpeturer i vakkert alpeterreng med utfordrende bakkeøkter, teknikktrening og oppbyggende styrke- og bevegelighetsøkter. Vi starter dagen med morgenjogg eller bevegelighetstrening og etter en god frokost gjør vi oss siden klare for dagens løpetur. Løpingen skjer på grusveier og mindre stier som innimellom kan være både bratte og teknisk krevende. I stedet for kilometere teller vi høydemeter og opplevelser. Vi tar pauser når vi vil og må, og pleier oftest å være tilbake på hotellet tidlig på ettermiddagen – om man ikke velger å bli igjen på en av de koselige hyttene så klart. Om ettermiddagen bygger vi opp kroppen med styrkeøkter, lytter til inspirerende forelesninger eller hviler beina på Silver Bullet Bars terrasse.

Hvorfor løping i Bad Gastein?

Bad Gastein er ifølge oss det perfekte stedet for en løper-reise. Her sover vi godt, nyter god mat, frisk luft og storslagen natur. Det vekslende terrenget gjør at ingen løpeturer blir like. Vi kommer oss rundt blant fjellene til fots, med buss eller hjelp av taubane og får på den måten oppleve forskjellig utsikt hver dag. I Gasteinerdalen finnes det også masse koselige, lokale hytter som vi passer på å besøke i løpet av uken.

Hvem passer reisen for?

Denne reisen passer deg som vil løpe i vakker natur og nyte fin utsikt. Reisen fungerer også som en perfekt opplading for deg som skal delta i sommerens Vasalopp eller tilsvarende.

For å være med behøver du ikke være en spesielt rask løper, men du bør ha god kondisjon og være forberedt på å være ute noen timer hver dag. Vi kommer til å dele oss opp i grupper der tempoet tilpasses  etter deltagernes nivå. For å få mest mulig ut av reisen anbefaler vi at du klarer å springe 10 km uten å stoppe.

Overnatting

Vi bor bekvemt på et av våra moderne hoteller, midt i hjertet av Bad Gastein. Her sover vi godt i deilige senger og nyter en god frokostbuffé før vi begir oss ut på dagens løpeøkt. Om kveldene serveres en herlig treretters middag.

 Bestill Trailrunning Week →

Reisen arrangeres 8-15. september

Alt dette inngår i reisen:

 • Fly t/r till Bad Gastein inkl. 20 kg bagasje 
 • Del i dobbeltrom på Hotel Salzburger Hof ****+ eller Ski Lodge Reineke ***+
 • Stor frokostbuffé 
 • 5 dagers løpetrening og annen trening som inngår i programmet
 • Reiselederservice
 • Interessante forelesninger og workshops
 • 20 % rabatt på påmeldingsavgiften til Ultravasan 45 eller Sykkelvasan Åpent Spor

Dobbeltrom på Hotel Salzburger Hof:

Pris fra 11 790 kr*/person

Dobbeltrom på Ski Lodge Reineke:

Pris fra 9 690 kr*/person

*Pris gjelder per person
*Transfer 355 kr kommer i tillegg
*Enkeltromstillegg 1 495 kr

Vasaloppet - Trailrunning Weeks arrangeres i samarbeid med: