Velkomstpakke

Gjør besøket ditt i Bad Gastein litt mer luksuriøst

Gjør besøket ditt i Bad Gastein litt mer luksuriøst

Sørg for å forhåndsbestille vår luksuriøse velkomspakke! Med den sparer du 400 kr når du handler for 1 000 kr på hotellet. Bestill pakken din her på hjemmesiden eller pr. telefon 810 10 888.

Velkomstpakke

Nå har du muligheten til å overraske noen med en velkomstpakke på rommet, eller spander bare litt ekstra luksus på deg selv. Dette er inkludert i pakken:

  • 2 flasker sekt (20 cl)
  • Fruktkorg
  • Sjokolade
  • 2 chipspos

pris per person

kr 195
Legg til i bestilling

Jubileumspakke

Feirer dere et jubileum eller noe annet som skal gis ekstra oppmerksomhet? Nå kan dere forhåndsbestille en jubileumspakke for hele reiseselskapet. Pakken bestilles pr. person og inneholder følgende:

  • 1 flaske musserende vin (70 cl) på rommet
  • Fruktkorg på rommet
  • 1 glass musserende vin på høytidsdagen
  • 2 glass vin (til middagen) på høytidsdagen
  • Blomsterarrangement på middagsbordet på høytidsdagen

Angi i bestillingen hvilken ukedag dere vil feire. 

Pris per person

kr 395
Legg til i bestilling

Champagne på rommet

Endelig ferie! Sørg for å gi feriestarten et ekstra luksuskick med en iskald flaske champagne (70 cl) som står på rommet ved ankomst. 

pris per person

kr 320
Leg til i bestilling

Sommerpakke

Unn deg det lille ekstra i ferien. Vår nye sommerpakke inneholder en flaske (70 cl) god vin og et fat med ferske jordbær. 

pris per person

kr 250
Leg til i bestilling

Forbrukspakke 1 - spar 400 kr

Sørg for å bestille vår fordelaktige forbrukspakke, som gir deg rabatt på all mat og drykk du handler på våre hoteller. Nyt gode viner, kaffe, bakverk og herlige lunsjer til ekstra fordelaktige priser. Du bestiller og betaler pakken før du reiser hjemmefra. Deretter avregnes beløpet på romregningen når du sjekker ut fra hotellet. Enkelt og meget prisgunstig. (Obs! Ingen tilbakebetaling for beløp som ikke er fullt ut benyttet).

 Verdi å handle for: 1 400 kr. pr.person

Pris per person

kr 1 000

Verdi å handle for: 1 400 kr. pr. person

Legg til bestilling

Forbrukspakke 2 - spar 200 kr

NYHET! Pass på å bestille vår fordelaktige forbrukspakke, som gir deg rabatter på all mat og drykk du handler i våre hoteller. Nyt gode viner, kaffe, bakverk og herlige lunsjer til ekstra fordelaktige priser. Du bestiller og betaler før du drar hjemmefra. Deretter avregnes beløpet på romregningen når du sjekker ut av hotellet. Enkelt og meget prisgunstig. (Obs! Ingen tilbakebetaling for beløp som ikke er fullt ut benyttet).  

Verdi å handle for: 800 kr. pr. person

Pris per person

kr 600

Verdi å handle for: 800 kr. pr. person

Legg til i bestilling