Utflukter

Utflukter til Europas fremste serverdigheter

Salzburg - Mandag

På mandagen reiser vi til Mozarts fødeby Salzburg (verdenskulturarv, UNESCO). Reisen tar en drøy time med buss, og vi forlater Bad Gastein kl 09.00. Bussen stopper rett utenfor gamlebyen. Deretter går vi sammen til Mozartplatz, hjertet av byen. Der møter vi vår guide, som tar oss med langs de små grendene, vakre torg og forbi huset der Mozart ble født på Getreidegasse. Etter guidingen er det tid for shopping, cafébesøk, m m. Vi er tilbake i Bad Gastein rundt kl.18.00, i god tid før vår fondue i koselige Hofkeller (fonduen bestilles separat).

Inkludert: Bussreise, reiselederservice, guiding på svensk.

Ring og bestill per telefon 810 10 888

pris per person

kr 470

Barn 365 kr

 

Grossglockner - Tirsdag

En av våre mest populære utflukter med fantastiske naturopplevelser og et storslått panorama over de mektige fjellene og isbreene. Start fra Bad Gastein etter frokost, og etter 1,5 time tar vi en pause for å beundre utsikten. Deretter drar vi videre opp til Franz Joseph Höhe. Muligheten til å spise lunsj med en storslått utsikt over Østerrikes høyeste fjell, Grossglockner 3 798 moh. På hjemveien stopper vi i den lille byen Heiligenblut som i flere år har blitt utnevnt til Østerrikes vakreste by. Kirken er vel verdt et besøk. Tilbake i Bad Gastein sen ettermiddag.

Inkludert: Bussreise, veiavgift, reiselederservice.

Ring og bestill per telefon 810 10 888

pris per person

kr 520

Barn 310 kr

 

Venezia - Onsdag

Venezia (verdens kulturarv, UNESCO) en av verdens mest berømte severdigheter og vi kommer frem på formiddagen og tar en felles båttur inn til de sentrale delene. En gåtur langs kanalen og over noen bruer leder oss til Venezias hjerte, St Markusplassen. Vi hjelper gjerne til med å arrangere en gondoltur (20 €/person). Deretter er det fritt fram å oppdage kanalene, de små grendene, samt spise en lunsj. Tilbake til Bad Gastein ved 22-tiden, da det serveres en kveldsbuffet (for gjester med seks dagers halvpensjon eller kjøpes til på plass). 

Inkludert: Bussreise, tog, båtreise, veiavgifter, reiselederservice.

Populær!

pris per person

kr 890

Barn 730 kr

Bestill

Zell am See - Onsdag

Zell am See ligger ved innsjøen Zeller See og er omgitt av isbreer og alpetopper. Vårt første stopp gjør vi på Mittersill og besøker den vakre nasjonalparken Hohe Tauern. Deretter kjører vi inn til sentrum av Zell am See, der vi går en felles tur og nyter en god lunsj.

Inkludert: Bussreise, entre til museet og reiselederservice.

Ring og bestill per telefon 810 10 888

pris per person

kr 470

365 kr/barn

 

Hohen Werfen - torsdag

På torsdag besøker vi Hohen Werfen, eller ”Ørneredet” som borgen kalles etter at filmatiseringen av Alistair McLeans berømte roman fant sted på denne borgen. Hoved­rollene i filmen ble spilt av Richard Burton og Clint Eastwood. Vi drar fra Bad Gastein etter frokost og har deretter en liten times bussreise foran oss. Vel framme begynner vi med en imponerende rovfugloppvisning, såkalt falkonering. Vi avslutter med en interessant guidet tur rundt ridderborgen. Det finnes muligheter til å spise lunsj på borgen. Tilbake i Bad Gastein sen ettermiddag.

Inkludert: Bussreise, inngang til borgen, guiding, reiselederservice.

Ring og bestill per telefon 810 10 888

pris per person

kr 415

Barn 310 kr

 

Slottskonsert i Salzburg - Torsdag

På torsdag kveld er det klart for ukens høydepunkt for alle dere som elsker klassisk musikk – en kammerkonsert i borgen Hohen Salzburg. Vi innleder kvelden med en treretters middag som serveres kl.16.00 i Jagdstube på Hotel Salzburger Hof. Deretter tar vi bussen til utkanten av gamlebyen i Salzburg (ca 1 time og 20 minutters kjøretur). Derfra spaserer vi ca 15 minutter til foten av fjellet Mönchberg der vi siden tar kabelbanen opp til borgen. 

Den vakre hvite borgen Hohen Salzburg ble bygget i år 1077 og er i dag en av Sentral-Europas best bevarte middelalderfestninger. Konserten spilles i tårnsalen der det sies at Mozart i sin tid holdt konserter. Musikken som spilles i løpet av kvelden er bla hentet fra Mozarts verker. Vi er tilbake i Bad Gastein ca kl 24.00.

Ring og bestill per telefon 810 10 888

pris per person

kr 835

Barn 730 kr

 

Salzkammergut - Fredag

På torsdager arrangerer vi dagsutflukt til Salzkammergut. Vi starter om formiddagen ved å besøke det keiserlige sommerstedet Bad Ischgl. Deretter fortsetter ferden gjennom et av Østerrikes vakreste landskap; Salzkammergut. I byen St Wolfgang stopper vi for lunsj. Deretter tar vi båten til St Gilgen. Der flanerer vi. Man kan avlegge et besøk i vertshuset "Den hvite hesten". Det skjer for egen regning.

Inkludert: Bussreise, båt mellom St Wolfgang-St Gilgen og reiselederservice.
Ring og bestill per telefon 810 10 888

pris per person

kr 520

Barn 415 kr