Utflukter

Dagsutflukter til noen av Italias vakreste steder!

Vi tilbyr et hyggelig utfluktsprogram som gir deg mulighet til å være med på dagsutflukter til flere av Italias vakreste steder. 

Vil du legge til en utflukt eller aktivitet på reisen din?
Ring oss på 21 31 49 00 
eller logg inn på Min reise.

Torino - Mandag

Staselige palasser, vakre piazzaer og mektige shoppingarkader preger Torino. Byens fremste landemerke er Mole Antonelliana, som er verdens høyeste teglbygning og som også huser Italias filmmuseum. I løpet av vår dagsutflukt blir det masse tid til å nyte alt byen har å by på. Shoppe i de skyggefulle arkadene langs Via Roma, nyte en lunsj på populære ”Da Mauro” eller ta en kjølende drink på en av alle de koselige barene. For den kunstinteresserte anbefales et besøk på Pinacoteca Giovanni e Marella Agnelli som ble skapt av den legendariske Fiat-eieren: Gianni Agnelli. 

Bestill i dag!

Bussreise, bomavgifter, reiselederservice

fra kr 550
Bestill

Aosta by - onsdag

Aosta By er "hovedstaden" i regionen Aostadalen og ligger bare en drøy time fra Cervinia. Her finner man verdens nest største fornminner etter Romerriket, noe som fremdeles er merkbart i det moderne bybildet. Allerede på vei inn til sentrum møter vi på den prektige triumfbuen l’Arco d’Augusto som ble bygget år 25 f.Kr. Vi tar en guidet spasertur i den romerske bydelen forbi den bevarte muren, vakttårnene, teateret og katedralen. Det finnes også tid for hyggelig shopping og naturligvis et besøk på en av byens iskrembarer før retur til Cervinia. 

Bestill i dag!

Bussreise, bomavgifter, reiselederservice

fra kr 395
Bestill

Vinsmaking på Les Crêtes - Onsdag

Bli med på en hyggelig ettermiddagsutflukt til Les Crêtes - en av Aosta-dalens fremste vinhus. Vingården ligger knapt en time med buss fra Cervinia.  Her har familien Charrère dyrket vin i et par hundre år og i dag finner man kjente druesorter som Chardonnay og Pinot Noir men også flere regionaltypiske sorter som Fumin, Cornalin og Mayolet (alle røde) som sammen med Petit rouge danner grunnlaget for dalens mest produserte rødvin Torrette. I løpet av vårt besøk smaker vi på flere ulike sorter av hvite og røde viner og lærer oss mer om dalens vinproduksjon.  Vi er tilbake i Cervinia i passelig tid til kveldens middag.

Bestill i dag!

Bussreise, vinsmaking, besøk i Aosta byen, bomavgifter, reiselederservice

fra kr 695
Bestill

Comosjøen - Torsdag

Vakre Lago Di Como ligger straks nord om Milano. Den smaragdgrønne alpeinnsjøen med villaer tilbyr fantastisk atmosfære og storslåtte utsikter. I Como er det mye man kan gjøre. Gå en promenade langs med innsjøen, gå på det lokale markedet eller ta en 2-timers båttur til den luksuriøse byen Bellagio. (Koster ca. 16€ en vei). Vil du ta en dypp i det grønne vannet kan du ta en 30 minutters båttur til Lido Moltrasio (koster ca. 8€ en vei). Bussen går tilbake fra Como klokken 16:00. 

Bestill i dag!

Bussreise, bomavgifter, reiselederservice

fra kr 695
Bestill

Courmayeur/Punta Hellbronner - Fredag

Bli med på en dagsutflukt til den sjarmerende lille grensebyen Courmayeur som ligger nedenfor Europas høyeste fjell: Mont Blanc. I den koselige byen finnes det mange hyggelige restauranter og bra shopping med fine varemerker. I løpet av et besøk i Courmayeur anbefaler vi alle som ikke har høydeskrekk et besøk på Punta Hellbronner (3466 m o h). Hit kommer man med den nybygde Skyway heisen, en fantastisk roterende heis med 360 graders panoramautsikt. Vel oppe på toppen kan du nyte den fantastiske utsikten, en god lunsj eller vinsmaking. Tilbake i Cervinia i passe tid til middag.

Bestill i dag!

pris per person

fra kr 395
Bestill