Aktiviteter

Hyggelige aktiviteter i Bad Gastein

Bad Gastein er et genialt sommerreisemål. Vi har et stort tilbud av opplevelser, utflukter og aktiviteter, hvilket borger for en super sommerferie sammen med venner eller familie, uansett smak.

Her er overskuddsenergi meget velkommen. Vi lærer deg nemlig gjerne sportsklatring på vegger. For yngre og eldre våghalser anbefaler vi familierafting, der man i skummende hvirvler sammen med en guide rir på bølger og padler seg framover. Fotturer, sykkelturer og trekkspill på en østerriksk aften? Vinsmaking, pubquiz eller ekte fondue? Les mer om våre spennende aktiviteter nedenfor.

Pubquiz - Mandag

Vår populære pubquiz er et fin anledning til å bli kjent med dine medreisende. Vi samles i baren på Silver Bullet for å konkurrere samtidig som vi slapper av med godt drikke. Temaet for kvelden kan variere, et eksempel kan være ”alper”. Det er fullt mulig å bestille pubquiz før avreise.

Inngår: Pubquiz og en drikke

pris per person

kr 65

35 kr/barn

Bestill

Klatring - tirsdag

Sammen med lokale klatringsledere tilbyr vi deg muligheten til å lære deg å klatre i Bad Gastein. I løpet av et kurs(2 timer) får du, under sakkyndig ledelse prøve å kommer deg opp en klatrevegg og ned igjen. Vi bruker vel sikrede klatrevegger og alt utstyr som tau, hjelm og sko finnes på plass.

Inkludert: Tau, hjelm, sko og kurs med lokale klatringsledere.

pris per person

kr 470

365 kr/barn

Bestill

Østerriksk aften - Torsdag

I en av Bad Gasteins mest rustikke almer, Schafflinger Schialm, opplever vi en aften med musikk, dans, morro og genuin østerriksk stemning. Til trekkspillmusikk får vi se lokale østerrikere med lederhosen danse alle de typiske Schuhplattlerdansene. Vi kan love at de ikke lar oss sitte stille og bare se på. Både før og etter selve opptredenden er det tid til å nyte noe godt å drikke. Ikke glem å se på alle bildene som forteller husets interessante historie. Når vi har danset ferdig drar vi hjem med taxi!

Inkludert: Taxireise tur og retur.

pris per person

kr 205

100 kr/barn

Bestill

Rafting - Fredag

Sammen med Raftingcenter Taxenbach, som har 20 års erfaring med raftingturer, tilbyr vi en utflukt av den spesielle sorten. Utstyrt med en våtdrakt og sko, hjelm, redningsvest og åre begir vi oss, sammen med en sertifiert raftingguide, ut på en to timer lang tur i den elven Salzach. For å kunne være med må man kunne svømme og ha god kondisjon. Man må ha med seg badeklær og håndklær.

Inkludert: Bussreise, utstyr, rafting, guide og enklere lunsj.

pris per person

kr 575

470 kr/barn

Bestill