Sommerreiser til Alpene 2017

Sommerreiser til Alpene

Sommeren 2017 arrangerer vi reiser til et av Alpenes mest populære steder, Bad Gastein. Les mer om Bad Gastein nedenfor.

Bad Gastein er unikt og det mest kjente spa-stedet i Alpene. Velholdte hoteller, god mat, uslåelige vandringsstier blandet med spa i varme kilder, alt dette lokker et bredt publikum, hvilket skaper en herlig stemning i byen. Byen byr på et stort kulturtilbud og en mengde severdigheter og aktiviteter. Den gode beliggenheten, 10 mil sør for Salzburg, gjør at du i løpet av ferieuken kan bli med oss på dagsutflukter til flere av Europas fremste severdigheter. Du kan dra dit dit med fly og oppleve en av dine beste sommeferier noensinne. Reis med oss til Alpene!

Bad Gastein – et ferieparadis i fjellene

Gasteinerdalen og Bad Gastein, som ligger midt i nasjonalparken Hohe Tauern, er av mange betraktet som Østerrikes vakreste naturområde. Grønne daler og høye fjellmassiver gir dramatiske skiftninger i naturen og innbyr til mange slags fotturer, utflukter og aktiviteter.

NYHET: Vandring i Italienske Val Gardena

Takket være sin vakre natur, gode mat og tilbud av aktiviteter er Val Gardena en riktig favoritt blant skandinaver. Mange som ønsker å være aktive i ferien vender tilbake hit for å oppleve det unike fjellmiljøet. Val Gardena er ganske enkelt et fantastisk fint sted å tilbringe sommerferien.