Januarrabatt 1000 kr

Kirchberg - Kitzbühel

837 - 2 011 m o h 

Legendarisk skisted i hjertet av Tyrol

Kirchberg sies å være et av de vakreste stedene i Alpene, der det ligger i hjertet av de snøsikre Kitzbühel-Alpene i østre Tyrol. Byen oser av kultur, tradisjon og historie. Her startet skikjøringen allerede i 1893, da Franz Reisch kjørte utfor i Kitzbüheler Horn, som senere ble Østerrikes første skibakke. Straks deretter fant den første skikonkurransen sted, og i dag tilhører Kirchberg et legendarisk skiområde som er vert for den alpine verdenscupen hvert år. 

Takket være det effektive heissystemet får man tilgang til et enormt skiområde, som er blitt utropt til å være et av verdens beste. Kjør carving nedover brede, herlige løyper eller ta utfordringen i de bratte bakkene. Kirchberg er et populært sted, både blant nybegynnere og rutinerte skikjørere. Her finner du lett tilgjengelig offpistkjøring – et skikkelig pudderparadis!

Tross i at byen ikke ligger særlig høyt, er den snøsikker, og med de gode heisene er det enkelt å utforske systemet og oppdage nye favorittbakker. Kirchberg tilbyr dessuten kveldskjøring for den som helst ikke vil parkere skiene når heisene stenger for dagen. 

Etter en dag i bakken kan man nyte byens uteliv. I gatene er det rikelig med trivelige restauranter, barer og afterskisteder som holder åpent sent. I bakkene er det koselige små fjellhytter som serverer østerrikske klassikere og lokale delikatesser til en billig penge.

Alpe Inclusive - Skireisen der alt er inkludert

  • Fly t/r inkl. bagage
  • Overnatting på utvalgt hotell
  • Frokostbuffet, 7 dager
  • 6 stk treretters middager
  • 6 dagers heiskort
  • Profesjonelle reiseledere

Derfor skal du velge Kirchberg

Klassisk skisted
Kort transfer
Snøsikker skikjøring
Passer alle skikjørere
Koselig by med sjarm
Effektivt heissystem
Bra uteliv
Familievennlige hotell

Høyde over havet 837 m

Høyeste skikjøring 2011 m

Største fallhøyde 1140 m

Løyper

179

km løype

51 heiser

13 25 21

Winner of World Ski Award 2015

Sikre deg neste års skireise i dag!

Nå har vi startet salget til alle våre skisteder.

Bestill her

Våre hotell i Kirchberg

Sorter etter

Kart over Kirchberg-Kitzbühel