Innsbruck

574 - 3 210 m o h 

 

Innsbruck

574 - 3 210 m ö h 

Alpenes hovedstad med 9 nærliggende skiområder

Legg skiferien din til Alpenes hovedstad Innsbruck, med skikjøring i ni forskjellige skisystemer! Vel plassert mellom mange alpetopper er Innsbruck en vakker gammel by med mange restauranter, barer og nattklubber på høyt nivå. Transfer fra flyplassen til hotellet tar bare 10 minutter.

Innsbruck er hovedstaden i forbundslandet Tirol i det vestlige Østerrike. Byen ligger på 575 meter over havet og har 125 000 innbyggere. Elven Inn, som har sitt utspring i Sveits, renner gjennom byen. Innsbruck har to store universiteter (Leopold Franzens Universität og Medizinische Universität), og antall studenter i byen er ca. 30 000. Gamlebyen med blant annet "det gylne taket" (Goldenes Dachl), er den definitivt viktigste attraksjonen.

Det er kort vei til og enkelt å nå nærliggende skisystemer. Det går tog til skiheisen, som fører opp til toppen av Hafelekarspitze i skiområdet Nordketten. Her finner du en av Europas bratteste bakker, Hafelekar-løypa, med en hellingsgrad på 70 %. Også mange andre skisystemer ligger lett tilgjengelig fra Innsbrucks sentrum.

Byen har mange restauranter, barer, vinbarer og nattklubber. Fremfor alt finner du mange idylliske barer i gamlebyen. Innen vintersportens historie er Innsbruck kjent som vert for OL både i 1964 og 1976. Dessuten som årlig vertsby for det tredje rennet i den Tysk-Østerrikske hoppuken. Vi kjenner jo Gregor Schlierenzauer, som er fra og bor i Innsbruck.

Innsbruck er destinasjonen for deg som vil reise på egen hånd. Du treffer reiselederen ved ankomst og hjemreise på Innsbrucks flyplass. 

I STS Alpereisers pakkereiser til Innsbruck er  ikke transfer mellom flyplassen og hotellet deres i Innsbruck inkludert. Det innebærer at det er den reisendes ansvar å bestille transfer på egen hånd. 

Derfor skal du velge Innsbruck

9 ulike skisystemer
Vakker by
Mange restauranter
10 min transfer!
Pulserende byliv
OL har blitt arrangert her
Vær & snødybde Vær & webcameror

fre 22 mar - 00:01

7°C

Halvklart

210 cm

Snødybde

Høyde over havet 574 m

Høyeste skikjøring 3210 m

Største fallhøyde 1460 m

Løyper

300

km løype

90 heiser

14 59 51

Våre hotell i Innsbruck

Sorter etter

Kart over Innsbruck