Hotel Eden Rock

”Flott og fint med nyoppussede rom. Ligger perfekt til - nær skiheis, afterski og hyggelige restauranter. ” Viktor - feb 2017

”Sjeldent har vi vært så fornøyde med et hotell! Nyoppusset og flott rom med gode senger. Balkong med fantastisk utsikt over Bad Gastein. Vi hadde dessuten som bonus å kunne se Red Bull street race. God frokost og hyggelig personale. Hele familien er veldig fornøyde og vi kommer gjerne tilbake! ” Peter - feb 2017

”Bra hotell med gode senger. Stille og rolig, men med sentral beliggenhet i byen. ” Joakim - jan 2017

”Flott og bra hotell! Vi hadde bestilt halvpensjon, et konsept vi har valgt mange ganger tidligere, men dette overgikk virkelig våre tidligere erfaringer! Vi fikk frokost på restaurant Angelo, som ligger i direkte anslutning til hotellet. Helt kanon frokost som får fem av fem stjerner! ” Carl - des 2016

Gjesters karakterer

4,5 / 5

3127 egne anmeldelser

Karakter på TripAdvisor


Skiheis

350 m

Skibuss

300 m

Sentrum

0 m

Fra kr 7 575/person

Priseks. inkl. fly, overnatting og halvpensjon

Hotel Eden Rock 

Hotel Eden Rock er totalrenoveret før 2015. Det vakre hotellet fra 1906 har utmerket beliggenhet midt i byen og har drøyt 100 senger. Man kan velge mellom tosengs-rom, tre-, fire-, fem- og sekssengs-rom (som har to rom og to dusj/wc). Hotellet har dalens kanskje mest populære restaurant, den italienske Angelo, der også frokosten serveres for hotellets gjester. En halvtrapp ned ligger den velkjente Eden´s Pub, som har vært i drift helt siden 1982. Her har både Bono med U2 og Hugh Grant drukket Guiness fra fat og opplevd den gode stemningen. De som har bestilt Alpe Inclusive her spiser middagen på en nærliggende restaurant. Alle rommene, noen med balkong, har dusj/wc og tv. Gratis Wi-Fi i fellesarealene.

Derfor skal du velge Hotel Eden Rock

✔︎ Nyoppusset
✔︎ Perfekt beliggenhet i byen
✔︎ Egen italiensk restaurant
✔︎ Moderne inredede rom
✔︎ Populær bar
✔︎ Gode DUX-senger

Hotellfakta

Offisiell kategori
3 stjerner
Skiheis
350 m
Sentrum
0 m
Skibuss
300 m
Wi-Fi
Ja
Alpe Inclusive®
Ja
Restaurant
Ja
Bar
Ja
Lounge
Nei
Heis
Ja
Badstu
Nei
Jacuzzi
Nei
Basseng
Nei
Treningsrom
Nei
Spill/lekerom
Nei
Skirom
Ja
Tv
Ja
Antall senger
100
Kredittkort
Ja
Safe
Ja
Hårføner
Ja

Rom på Hotel Eden Rock

Dobbeltrom

Dobbeltrom på ca. 20 kvm med dobbelseng, tv, bad/dusj, wc, noen med privat dusj/wc i korridoren.

Tresengsrom

Tresengsrom på ca. 20 kvm med dobbelseng, enkelseng og sovesofa. Tv, bad/dusj og wc. Noen rom med privat dusj/wc i korridoren.

Firesengsrom

Firesengsrom på ca 30 m² med en dobbeltseng og en køyeseng. Bad med bad/dusj, to toaletter, minikjøleskap og gratis Wi-Fi.

Familierom for 4 pers

Familierom for 4 pers på ca. 40 kvm, delt i to rom med dobbelseng og køyeseng, sittegruppe og tv. Baderom med bad/dusj og to wc.

Familerom med seks senger

Familierom med seks senger på ca 35 m² som er oppdelt på to rom. Bad med bad/dusj, to toaletter. TV, minikjøleskap og gratis Wi-Fi.

Dobbeltrom og tresengsrom med forbindelsesdør

Dobbeltrom og tresengsrom med forbindelsesdør på totalt ca. 39-44 kvm, delt i to rom med to dobbelsenger, sittegruppe, minibar og tv. Baderom med bad/dusj og to wc.

To dobbeltrom med forbindelsesdør

To dobbeltrom med forbindelsesdør på toatlt ca. 40 kvm, delt i to rom med to dobbelsenger, sittegruppe og tv. Baderom med bad/dusj og to wc.

To tresengsrom med forbindelsesdør

To tresengsrom med forbindelsesdør på toatlt ca. 50 kvm, delt i to rom med to dobbelsenger og en enkeltseng, sittegruppe, minibar og tv. Baderom med bad/dusj og to wc.