Schladming

745 – 2 700 m o h

Klassisk VM-by med moderne skisystem

Brede carvingbakker, utfordrende kuleløyper og opplyste løyper for kveldskjøring. I Schladming-Dachstein står man på ski! Den hyggelige østerrikske byen er nesten synonym med vintersport.

Etter flere årtier med verdenscup-arrangement viser nå Schladming-Dachstein seg fram mer enn noen gang. I 2013 var området vert for det alpin VM, og det ble investert mange millioner euro i skisystemet og infrastrukturen rundt.

Schladming-Dachstein er som skapt for alle slags typer skikjørere. For barnefamilier er det store, morsomme og trygge lekeområder ved midtstasjonen. Schladming-Dachstein er en del av det enorme Ski amadé-området som tilbyr fantastisk skikjøring over flere skisteder. Alt dette har du tilgang til med ett og samme heiskort. Schladmings heiskort omfatter fire fjell. Et lite tips til deg som ønsker rolig, avslappet kjøring - du bør absolutt prøve Rittisberg, Fageralm, Galsterbergalm, Stoderzinken, Riesneralm og Planneralm. 

I Schladming-Dachstein er det også mye å foreta seg utenfor bakkene. Aktivitetsutvalget er rikt, med World Cup-konkurranser, kveldsskikjøring, isklatring, rodelbaner, opplevelsesbad, bra shopping og et heidundrende uteliv.

Denne alpebyen er blitt utropt til Østerrikes beste skisted, hvilket sier en hel del. I Schladming-Dachstein får du en hyggelig skiferie for hele familien.

PS: Schladming er hjemstedet til Arnold Schwarzenegger.

Alpe Inclusive fra 8.495 kr →

Flyreise t/r, overnatting på hotell, halvpensjon og heiskort i 6 dager

Derfor skal du velge Schladming

✔︎︎ Passer alle skikjørere
✔︎︎ Klassisk VM-by
✔︎︎ Moderne skisystem
✔︎︎ Fantastisk uteliv
✔︎︎ Mange aktiviteter
✔︎︎ Store skiområder
Gjestekarakterer

4,4 / 5

(3438 anmeldelse)
Vær & snødybde Vær & webcameror

lør 24 feb - 00:01

-3°C

Halvklart

160 cm

Snødybde

Høyde over havet 745 m

Høyeste skikjøring 2700 m

Største fallhøyde 1306 m

Transfertid 1 time 15 min

Løyper

125

km løype

81 heiser

8 73 27

Våre hotell i Schladming

Sorter etter

Kart over Schladming