Frankrike

De storslåtte og vakre franske Alpene

Skireise til Frankrike –fantastisk skikjøring og Europas beste offpist

En skireise til Frankrike er en reise til fenomenale skiforhold og en smakebit av det franske gemytt samt deilige frokoster, verdenskjent kjøkken og et intens natteliv.

Tidenes første olympiske vinterleker ble arrangert i Chamonix i 1924 og den aller første alpine verdenscuptittel, i 1967, gikk til den moderne utforkjøringens far – franskmannen Jean-Claude Killy.

I Chamonix, Val Thorens og Morzine finnes det nok av trygge løyper for familien, men også mange løyper for mer utfordrende kjøring. Hvis du er av de virkelig eventyrlystne, kan du dra ut i den beryktede kuleløypen "La herse" i Chamonix. Magasinet Åka Skidor finner Europas beste off-piste kjøring i Frankrike og i verdens største sammenhengende skianlegg er det ingen sjanse for at du blir lei. Det er alltid noe nytt og spennende å oppdage i de storslåtte og vakre franske Alpene.

Sikre deg neste års skireise i dag!

Forhåndsbestill her

Utvalgte skisteder i Frankrike

Val Thorens – skikjøring i verdensklasse

Den store reiseorganisasjonen "Best European Destination" har kåret Val Thorens som det beste skistedet i Europa. I alt 15 destinasjoner var med i kåringen. Her varer skisesongen fra november til april! Den franske alpebyen er Europas høyeste og mest snøsikre skidestinasjon.

Hvorfor Val Thorens?
  • Les Trois Valieés
  • Livlig natteliv
  • Snøsikre

Les 2 Alpes – snøsikker skikjøring på isbre over 3 600 moh

Les 2 Alpes er et av Frankrikes ledende skisteder og rangeres som et av de 10 beste i Europa. Her er en av verdens lengste løyper med en fallhøyde på 2 300 meter. Les 2 Alpes er meget snøsikkert og har isbre som tilbyr skikjøring helt fra 3 600 moh. Dette er en hyggelig by, og våre hoteller ligger perfekt til, nær både sentrum og heiser.

Hvorfor Les 2 Alpes?
  • Skikjøring på isbre
  • Livlig natteliv
  • Et av de 10 beste i Europa