Cervinia

2050 - 3 883 m o h

En italiensk perle med løyper i verdensklasse

Cervinia er kjent for sin høye beliggenet og sine lange, brede løyper. Kombinér dette med de litt brattere løypene i Zermatt, så har du alt du trenger! Området tilbyr fantastisk skikjøring for alt fra nybegynnere til profesjonelle. 

Cervinia er det skistedet i Italia som har den høyeste beliggenheten, og ligger i den vakre Aostadalen. Dette er et veldig snøsikkert system og det finnes både lange og brede løyper rundt de høye fjellene Matterhorn og Monte Rosa. Skikjøringen strekker seg helt opp til 3 883 moh og de fleste av bakkene ligger syd i sola. Her kan du regne med mye sol og lange ettermiddager på uteserveringer. 

En av verdens beste løyper

Nylig kåret CNN, La Ventina, løype nr 7, til den tredje beste løypa i verden. Den strekker seg fra Plateau Rosa på 3 480 moh hele veien ned til gondelens dalstasjon. 

Cervinia er en relativrt liten by med gangavstand til nesten alt, men det finnes også skibusser som enkelt tar deg gjennom byen. Her kan du tusle langs de koselige gågatene og opplev ekte, italienske delikatesser på noen av Cervinias mange, hyggelige restauranter og caféer. 

 

3 musts i Cervinia:

  • La Ventina (nr 7) – utnevnt til den tredje beste løypa i verden av CNN. Testkjør denne lange, brede løypa som starter på hele 3 480 meter over havet. 
  • Chalet Etoile – et selvfølgelig valg av lunsjrestaurant. Drives av Svenske Ulla og hennes Italienske mann. Utmerket mat og veldig hyggelig service. 
  • Plan Torrette – en av Cervinias største solterrasser som byr på DJ'er og dans på bordet.

Derfor skal du velge Cervinia

Skikjøring på høy høyde
Hele 3 883 m.o.h!
Gangavstand til nesten alt
Snø- og solsikkert
Brede løyper
Høy heiskapasitet = få køer
Gjestekarakterer

4,6 / 5

(14239 anmeldelse)
Vær & snødybde Vær & webcameror

lør 15 des - 00:01

-17°C

Sol

195 cm

Snødybde

Høyde over havet 2050 m

Høyeste skikjøring 3883 m

Største fallhøyde 2296 m

Transfertid 1 time 45 min

Løyper

350

km løype

64 heiser

11 39 20

Våre hotell i Cervinia

Sorter etter

Kart over Cervinia