Gjøre et kupp på vårens skireiser!

 Grais heiskort og skileie for barn* 

Nyt av solfylt vårskikjøring!

Sol, afterski i bakken, perfekt preparerte bakker og goggle-skille. Våren i Alpene er noe helt spesielt med sitt deilig vær og fantastiske skikjøring. Nå har vi tatt fram spesialtilbud på skireiser i mars.

 Se alle vårreiser →

...eller ring for personlig bokningservice:  810 10 888

Eksempel u.10 og u.11

54% rabatt

Champoluc Apartments | Champoluc

Champoluc Apartments har leiligheter med enkel men bra standard og ligger i flere hus i sentrum av Champoluc. Knapt 10 minutters gange til Crest-heisen.

42% rabatt

Villa Cornelia | Sölden

Villa Cornelia er en ekte østerriksk pensjon med stille beliggenhet i en liten sidegate, men nær sentrum og hovedgaten. Nærmeste bakke ligger 100 meter borte.

30% rabatt

Pension Siegmundshof | Saalbach

Beliggenhet: 350 meter til sentrum, 450 meter til Schattbergheisen. Gratis skibuss rett utenfor huset. Dobbeltrom og tresengsrom med dusj og WC, telefon og TV. 

33% rabatt

Titasch | Ischgl

Pension Tiatsch ligger stille men sentralt med skikjøring helt fram til døren og bare ca. 150 m til Fimba-heisen. 25 senger, både dobbeltrom og studios/leiligheter for 2-4 personer.

Eksempel u.12 og u.13

Gratis heiskort for barn på Hotel Salzburger Hof****+

I uke 12-14 inngår mat*, heiskort* og skileie* for alle barn (2-12 år) som bor på Hotel Salzburger Hof i Bad Gastein. halvpension* och skidhyra* för alla barn (2-12 år)*Gjelder når voksen kjøper halvpensjon, heiskort og skileie

Les mer
17% rabatt

Haus Steinbacher | Bad Gastein

Haus Steinbacher ligger perfekt til, nær heisen og det populære badeanlegget Felsentherme med sitt varme termalvann. Pensjonatet har 30 senger og egen bar. 

9% rabatt

Pension Ripper | Saalbach

Pension Ripper er et koselig og uformelt pensjonat som drives av svensktalende Norbert og Marita. God beliggenhet nær heisen og sentrum.

14% rabatt

Pension Hager | Saalbach

Pension Hager er et velholdt frokostpensjonat med bra beliggenhet, nær både sentrum og Schattberg Express-heisen. 20 senger, alle rom med bad eller dusj/wc, tv og noen med balkong. 

Alle spesialtilbud u. 10, 11, 12 og 13

Cervinia 4.1.2018

Bestill restplassreiser fra 3 495 kr

Vil du ikke vente til mars? Nå er det rekordmye snø i Alpene! Våre skisteder har fått ekstreme mengder snø de siste dagene.

Restplassreiser fra 3 495 kr