Sosiale medier

STS Alpereiser i de forskjellige kanalene

Sosiale medier for oss i STS Alpereiser handler først og fremst om å forbedre servicen til våre kunder og fans. Det gjør vi ved å lytte til og prate med dem på deres premisser i de kanalene de foretrekker og der mange av dem allerede befinner seg.

For oss handler sosiale medier om kommunikasjon, ikke om markedsføring. For oss handler sosiale medier om engasjement og relasjoner. Relasjoner som skapes på dine premisser, og som vi i STS Alpereiser vil vurdere og forvalte på best mulige måte.

 

STS Alpresor Studentweeks by STS Alpresor Facebook

Facebook
Lik oss på Facebook for å delta i våre nyeste innlegg og oppdateringer. Bli inspirert av våre guiders tips, bli fristet av bildene våre og still spørsmål til oss hvis du lurer på noe som du tror at vi kan hjelpe deg med. 

STS Alpereiser >>
Studentweeks by STS Alpresor >>

 

STS Alpresor Studentweeks by STS Alpresor Twitter

Twitter
Følg vår twitterkonto for å få umiddelbar tilgang til nyheter, tips og bransjerelaterte begivenheter og fra våre ulike reisemål.


@STS_Alpereiser >>
@Studentweeks >>

 

STS Alpresor Studentweeks by STS Alpresor Instagram

Instagram
Følg oss @stsalpresor og @studentweeks på Instagram og opplev reisemålene våre gjennom øyeblikksbilder fra hverdagen. Ta en titt i kulissene på hotellene våre og nyt av hvite vinterbilder og pudderbakker. Del også gjerne med andre dine egne opplevelser ved å tagge dine egne bilder med #stsalpereiser eller #studentweeks

STS Alpresor på Instagram >>
Studentweeks på Instagram >>

 

STS Alpresor Studentweeks by STS Alpresor YouTube

YouTube
Abonnér på You Tube-kanalen vår og la oss vekke dine lengsler mot nypreparerte løyper, stemningsfulle restauranter, svimlende fjell og fantastisk matkultur. På YouTube-kanalen vår vil du finne et stort tilbud av filmer fra alle reisemålene våre. 

STS Alpresors YouTube-kanal >>

 

STS Alpresor LinkedIn

LinkedIn
Følg oss på Linkedin for å se oppdateringer om ledige stillinger og nyheter, hvis du er interessert i å jobbe hos oss.

STS Alpresor på LinkedIn >>